ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μάλλον δεν καταλάβατε σε ποια ομάδα παίζετε»

Η ήττα του ΠΑΟΚ στη Μυτιλήνη στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην Καλλονή έχει προκαλέσει έντονο εκνευρισμό στους οπαδούς του «Δικεφάλου».

Published

on

Ο προβληματισμός δεν αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και την πολύ κακή εικόνα του ΠΑΟΚ στο χτεσινό παιχνίδι.

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Ντίσελντορφ Invaders εξέδωσε μία σκληρή ανακοίνωση καλώντας τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αναλάβουν τις ευθύνες τους και τον Ιβάν Σαββίδη να πάρει… σκούπα.

Αναλυτικά:

«Αξιολάτρευτα και ακριβοπληρωμένα παλικάρια μας παίκτες του Πανθεσσαλονικιού Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινουπολιτών. Μάλλον δεν καταλάβατε σε ποια ομάδα παίζετε. Έχετε καταφέρει να μας χλευάζουν και να μας λοιδορούν άπαντες στο πανελλήνιο.

Όπως έχουμε ξαναπεί η ομάδα αυτή έχει μεγάλη και ξεχωριστή ιστορία. Αν δεν μπορείτε βγάλτε την Ιερή φανέλα της και αφήστε κάποιους άλλους να το κάνουν, αυτό που βλέπουμε από εσάς στα τελευταία παιχνίδια το μπορούμε και μόνοι μας, διότι είναι πολύ εύκολο να πας και να γίνεσαι ξεφτίλα σε κάθε επαρχιακό χωράφι.

Όσον αφορά τους γηγενής και αυτόχθονες παικταράδες μας, ξυπνήστε γιατί θα το αναλάβουμε εμείς και τέτοιο ξύπνημα δεν θα σας αρέσει.

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ φέτος ο σύλλογος γιορτάζει τα 90 χρόνια του, λέτε ότι είστε ΠΑΟΚ αν αυτό είναι αλήθεια, αν γνωρίζετε την ιστορία αποδείξετε το.

«Ή Νεκροί ή Νικητές» αυτό ήταν το σύνθημα τον προγόνων μας τότε στην ανταλλαγή.

Αυτό που θα γράψουμε μην το ξεχάσετε ποτέ, την φανέλα που εσείς με μεγάλη άνεση ξευτιλίζετε την έφεραν από το μακρινό Πέρα της Κωνσταντινούπολης οι παππούδες μας και όλοι εμείς οι απόγονοι τους έχουμε την Ιερή υποχρέωση να την προστατεύσουμε και να την αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές δίχως να έχει χάσει ίχνος από την λάμψη της.

Εμείς οι άρρωστοι μαχητές της κερκίδας έχουμε δώσει όρκο τιμής και θα το κάνουμε αν δεν βοηθήσετε θα αναγκαστούμε να το κάνουμε μόνοι μας και πάλι, δεν θα σας αρέσει.

Μεγαλομέτοχε πάρε σκούπα! Klaus βάλε το ξυπνητήρι να τους ξυπνήσει! Σουκρού Σαράτζογλου… έτσι πολεμάνε τα παλικάρια!».

Comments

Trending