ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και τώρα η Ξάνθη (video)

Χωρίς να έχουν περάσει ούτε 24 ώρες από το παιχνίδι με την Μπρόντμπι, η πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά το θριαμβευτικό 5-0 της Πέμπτης, ήταν φυσικό να έχει χαλαρούς ρυθμούς και αποκατάσταση. Κι όλα αυτά με το μυαλό στον αγώνα με την Ξάνθη που έρχεται…

Published

on

Με τον Πέλκα να κάνει εξετάσεις και αρκετούς ποδοσφαιριστές σε πρόγραμμα επιστροφής σε κανονικούς ρυθμούς, ο ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη του προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη. Μία ακόμη αύριο και η ομάδα πάει για νίκη και στην πρεμιέρα της Super League.

Σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ… “Η προπόνηση της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ. Στο πρώτο ήταν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Μπρόντμπι, οι οποίοι έκαναν αποθεραπεία κι ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στο δεύτερο γκρουπ συμμετείχαν όσοι δεν αγωνίστηκαν ή πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας σε συνθήκες οργανωμένης επίθεσης. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Δημήτρης Πέλκας προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας λογίζονται ως θετικά. Ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους ισχιοκνημιαίους και το διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε 8-10 μέρες. Ο Στέφανος Αθανασιάδης έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία, όπως κι οΔημήτρης Σαλπιγγίδης λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Στέλιος Πόζογλου , Χάρης Χαρίσης. Το Σάββατο (22.08) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 18:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας”.

Δείτε και το σχετικό βίντεο από την σημερινή προπόνηση, μέσα από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο youtube…

Comments

Trending