ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Η καλύτερη βραδιά στην καριέρα μου!"

Αν ψάξει κανείς να βρει τους πρωταγωνιστές της χθεσινής βραδιάς, σίγουρα ένας από αυτούς θα είναι ο Τσούμπα Ακπόμ.

Published

on

Ο Άγγλος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, μετά την ασίστ του Δημήτρη Πέλκα κι έκανε λόγο για την “καλύτερη βραδιά της ζωής του”, όντας αρκετά φορτισμένος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τίτλο του MVP: “Είναι μάλλον η καλύτερη βραδιά στην καριέρα μου. Ήταν απίστευτο! Τώρα είμαι αρκετά κουρασμένος και πρέπει να κοιμηθώ. Το απόλαυσα πολύ όλο αυτό. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη, ίσως αύριο μπορέσω να το καταλάβω όπως πρέπει, γιατί τώρα είμαι πολύ κουρασμένος. Είμαι απλά χαρούμενος για τους οπαδούς μας, το αξίζουν. Δεν ήταν εδώ, αλλά ήταν μαζί μας σε κάθε μέρα αυτής της σεζόν. Οπότε το αξίζουν αυτό”.

Για την επόμενη σεζόν: “Κάναμε μία πολύ δυνατή σεζόν φέτος, αλλά δεν θα σταματήσουμε εδώ. Υπάρχουν πολλά περισσότερα που πρέπει να κάνουμε την επόμενη σεζόν και είμαι πολύ ανυπόμονος για αυτά”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτίσει τη δική του αυτοκρατορία: “Προσεύχομαι στον Θεό για αυτό! Αυτό θέλουμε να κάνουμε, αυτό είναι το πλάνο μας”.

Για την ασίστ του Πέλκα και το γκολ που πέτυχε: “Πέλκας παικτάρα! (γελάει) Μου είπε ότι θα σκοράρω σε αυτόν τον τελικό και ήμουν πολύ χαρούμενος. Αγαπώ πραγματικά αυτή την ομάδα.

Comments

Trending