ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με έμφαση στην επίθεση

Η ομάδα του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, όποτε κι αν είναι αυτές, με τον προπονητικό τιμ να βάζει σε πρώτο ρόλο την επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Published

on

Μπορεί ακόμα οι παίκτες του ΠΑΟΚ να μην ξέροουν αν ετοιμάζονται για τον αγώνα με την Λάρισαν ή με τη Φιορεντίνα, αλλά έχουν ξεκινήσει δυναμικά την προετοιμασία για τους επόμενους αγώνες, μιας και μετά την επιστροφή των διεθνών, ανεβαίνουν και οι ρυθμοί της προπόνησης. 

Το σημερινό πρόγραμμα μάλιστα, έδωσε έμφαση στην επιθετική λειτουργία μέσα από ασκήσεις ειδικού σκοπού και με ασκησιολόγιο πάνω στο transition game, που ουσιαστικά αποτελεί την γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το ανάποδο.

Σήμερα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ήταν και ο Εβγκέν Σάκχοφ που επέστρεψε από το ντεμπούτο στη βασική 11άδα της Εθνικής Ουκρανίας που πέτυχε και το πρώτο του γκολ στο χθεσινό φιλικό. Για την ακρίβεια ο Ουκρανός μέσος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας με ποδήλατο στην πισίνα, ενώ ο μοναδικός απών είναι ο Μάριν Λέοβατς. 

Ο Κροάτης αμυντικός του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στις προπονήσεις αύριο Πέμπτη 17/11, με την προπόνηση να είναι για τις 12:00 το μεσημέρι.

Comments

Trending