ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άνοιξε τα… χαρτιά του ο Μαρινάκης

Ολομέτωπη επίθεση σε Σωκράτη και Πέτρο Κόκκαλη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, o oποίος τόνισε ότι παρέλαβε «καμένη γη» και ότι «άφησαν χρέη στον Ολυμπιακό». Τι είπε για μπάσκετ, στημένα και Noor 1.

Published

on

Αναλυτικά όσα είπε ο κ.Μαρινάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM 97.8:

Για την αντιπαράθεση με τον Πέτρο Κόκκαλη: 
«Καμία αντιπαράθεση δεν υπάρχει, ούτε κανένας λόγος να κάνω βόλτα σε κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς για να τον κατηγορήσω. Δεν θέλω να το συζητήσω. Δεν έχει αξία. Ήταν μαζί μας επειδή μας το είχε ζητήσει ο πατέρας του για να έχει ένα αντικείμενο απασχόλησης. Είχε αποτύχει στις επιχειρήσεις του πατέρα του καθώς και στην ΠΑΕ και στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, που άφησε 7 εκατ. χρέη. Δεν έχω να του πω κάτι».

Γιατί έφτασαν σε σημείο ρήξης με τον Κόκκαλη: 
«Το μοναδικό κοινό στοιχείο ήταν η διαδοχή στην ΠΑΕ. Εγώ δεν είχα και δεν έχω καμία σχέση με το Δημόσιο. Δεν διαπλέχθηκα με κόμμα και πολιτικούς για να γιγαντωθώ. Οι δουλειές μου είναι στο εξωτερικό. Υπηρετώ την Ελλάδα στην παγκόσμια ναυτιλία. Χωρίς διακανονισμούς και χωρίς καθυστέρηση πληρώνουμε όσα πρέπει ως ΠΑΕ στο ελληνικό δημόσιο, χωρίς εγώ να έχω καμία δουλειά με το ελληνικό δημόσιο. Παραλάβαμε έναν Ολυμπιακό με τεράστια οικονομικά ρήγματα και τις δομές του υπό διάλυση. Ο ίδιος ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν ήταν διατεθειμένος να βγάλει την ΠΑΕ από το αδιέξοδο. Με το καλημέρα έβαλα 60 εκατομμύρια ευρώ, την πρώτη χρονιά πήραμε το πρωτάθλημα με όλα τα συστήματα απέναντί μας. Σε μια χρονιά που ο Παναθηναϊκός ήταν παντοδύναμος και προερχόταν από το νταμπλ, έχοντας την πιο ακριβή ομάδα της ιστορίας του.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Comments

Trending