ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τούμπα, Καλαμάτα, Τρίπολη…

Στις 10:30 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

Published

on

Αυτό που περιμένει βέβαια με μεγαλύτερη αγωνία ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι να διαπιστώσει το αν ο Χοσέ Κάνιας είναι σε θέση να αγωνιστεί αύριο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, κάτι που θα εξαρτηθεί από το αν o Iσπανός χαφ ξεπέρασε ή όχι τις ενοχλήσεις στο ισχίο που τον κράτησαν έξω από τη χθεσινή προπόνηση.

Μετά το τέλος της προπόνησης στην Τούμπα, η οποία αναμένεται να είναι μέτριας έντασης και να περιλαμβάνει εξ ολοκλήρου ασκήσεις τακτικής, ο Ρουμάνος προπονητής του Δικεφάλου θα ανακοινώσει την αποστολή που το μεσημέρι θα “πετάξει” για την Καλαμάτα και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στην Τρίπολη, ενώ θα γίνουν φυσικά και οι τελευταίες δοκιμές με “φόντο” την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί αύριο ο ΠΑΟΚ στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”. 

Το βέβαιο είναι πως στο βασικό σχήμα, σε σχέση με το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Παναχαϊκή, θα επιστρέψουν οι Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο και Πέλκας, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το αν ο Λουτσέσκου εμπιστευτεί στην κορυφή της επίθεσης τον Ακπόμ ή διατηρήσει σε αυτή τον Καρέλη.

Comments

Trending