ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τελευταίο επεισόδιο…

Ένας κάποιος επιχειρήσει να "ζυγίσει"΄την προσφορά του Λούκας Πέρες στον ΠΑΟΚ, η ζυγαριά θα γείρει συντριπτικά προς την αρνητική πλευρά.

Published

on

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής πρόσφερε ελάχιστα βάσει της προσπάθειας του Δικεφάλου να τον αποκτήσει από την Καρπάτι και των χρημάτων που δαπάνησε, ενώ η σφοδρή επιθυμία του να αγωνιστεί στην Λα Κορούνια εξελίχθηκε σε ένα σίριαλ που “κούρασε” τόσο τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ όσο και τους οπαδούς του.

Από χθες, ο Λούκας αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ και το μόνο που απομένει είναι η σχετική ανακοίνωση και οι πρώτες φωτογραφίες του με τα “μπλε” της Λα Κορούνια, κάτι που αναμένονται να συμβούν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

“Καθάρισε ο δρόμος για τον Λούκας Πέρες” αναφέρει σήμερα η ιστοσελίδα “laopinioncoruna.es”, η οποία κανονικά θα πρέπει να πάρει και αυτή το… κατιτίς της από τον μάνατζερ του Ισπανού για όλη την προσπάθεια που κατέβαλε όλο αυτό το διάστημα, “ο Λούκας αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ” αναφέρει με τη σειρά της η ιστοσελίδα “lavozdegalicia.es”, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να βρίσκεται πιθανότατα στη σημερινή ανοιχτή προπόνηση της Λα Κορούνια στο “Ριαθόρ”, με τον Τύπο της Γαλικίας να κάνει λόγο για μία συμφωνία που “έκλεισε” μεταξύ 1,5 και 2 εκ. ευρώ.

Comments

Trending