ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ντόρτμουντ, ομάδα που γιορτάζει το ποδόσφαιρο»!

Ο προπονητής που … πονοκεφάλιασε τελευταίος για το πώς θα σταματήσει τη Ντόρτμουντ (και το έκανε επιτυχημένα), ο τεχνικός της Ντάρμσταντ, Ντιρκ Σούστερ δίνει… σκονάκι στον Ιγκόρ Τούντορ εν όψει της επίσκεψης των Βεστφαλών στην Τούμπα

Published

on

χες Απριλίου ήταν, όταν η Μπάγερν πέρασε από το «σπίτι» της. Εκτοτε, όσες το επισκέφθηκαν έφυγαν με το κεφάλι σκυφτό. Η μόνη που κατάφερε από τότε να πάρει κάτι από τη Ντόρτμουντ στην έδρα της, ήταν η νεοφώτιστη της Μπουντεσλίγκα, η Ντάρμσταντ την περασμένη Κυριακή. Καλύτερος συνεπώς … αναλυτής του τρόπου παιχνιδιού των Βεστφαλών, εκφραστής των αδυναμιών τους, αλλά και διαθέσιμος να μοιραστεί το know how του τρόπου που σταματάς την «μηχανή» του Τόμας Τούχελ εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ από τον τεχνικό της Ντάρμσταντ, Ντιρκ Σούστερ, δεν υπάρχει. Και το SDNA προσφέρει τις πληροφορίες του:

– Αλήθεια, πώς είναι η Ντόρτμουντ; 
«Είναι μια ομάδα που συνεχίζει την ίδια φιλοσοφία που είχε επιβάλλει ο Κλοπ. Ο Τούχελ δεν έχει αλλάξει τη συνταγή, απλώς την συντηρεί και προσπαθεί να την εντατικοποιήσει, γι’ αυτό κι η μετάβαση στον πάγκο είναι αρμονικότατη. Πρόκειται για μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, ίσως η ταχύτερη στην επίθεση και στην ανάπτυξη της στη Γερμανία. Επιδιώκει την κατοχή, ποντάρει στην καλή κυκλοφορία και τον έλεγχο της μπάλας. Είναι πολύ καλοί σε αυτό. Εχουν πολύ μεγάλη ευχέρεια στις γρήγορες εναλλαγές της επιθετική ανάπτυξης, παίζουν πολύ με τις κάθετες κινήσεις και τις διαγώνιες πάσες στο χώρο. προφανώς αποτέλεσμα δουλειάς τόσων χρόνων».

Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr

Comments

Trending