ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Πολλές φορές στον αθλητισμό, απλά δεν σε πάει. Μετά από ένα καλοκαίρι που η ομάδα μπάσκετ έστησε ένα κανονικό ρόστερ και έπαιξε πολύ καλά στα φιλικά, ήρθε η στιγμή που τα πάντα στράβωσαν.

Published

on

Αφού η ομάδα έχασε το βασικό της 3άρι, με τον Χαραλαμπόπουλο να έχει το γνωστό θέμα με τους κοιλιακούς, την τελευταία εβδομάδα έχασε Κόνιαρη, έχασε Ντιλαρντ και είχε τον Μαργαρίτη με ίωση.

Ήρθε η ήττα από τον Άρη, εμφανίστηκε κι άλλο άγχος σε μία νέα ομάδα.

Αναρωτιέμαι αν και μπασκετικό δεν με λες, πως είναι δυνατόν να παίξει μία ομάδα καλά χωρίς τους δύο πόιντ γκαρντ της, με έναν που ήρθε μία μέρα πριν και πηγαίνοντας στο γήπεδο τράκαρε;

Ας είμαστε λίγο ελαστικοί με την ομάδα μπάσκετ. Το πάλεψε, δεν της βγήκε απέναντι στον εξαιρετικό Προμηθέα και πάμε παρακάτω. Μέχρι να δούμε την ομάδα με τους παίκτες που χτίζουν το παιχνίδι της και είναι σημαντικοί στην άμυνα, δεν μπορούμε να αφορίσουμε κανέναν. Στον αθλητισμό υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο. Να …συνουσιαστεί ο Δίας. Αυτό έπαθε η ομάδα.

«Σούλη θα λέμε και θα κλαίμε» λένε άπαντες αλλά εγώ θυμάμαι τέτοια περίοδο να χάνουμε από τη Δόξα Λευκάδας. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τα πρόσωπα, είναι το κλαμπ. Πέρυσι ήταν ο Σούλης, φέτος ο Παπαθεοδώρου.

Και ο Σούλης στις πρώτες του στιγμές στον ΠΑΟΚ δεν περνούσε ζάχαρη. Όμως το κλαμπ επέμεινε, τον στήριξε και με τα όπλα που είχε στα χέρια του θεωρείται πετυχημένος.

Από την άλλη όμως και η ομάδα θα πρέπει άμεσα να μας δώσει απαντήσεις. Το ότι γκαντεμιάστηκε δεν σημαίνει το ότι δεν μας πλήγωσε. Ούτε πως δεν υπήρξαν στιγμές που θα μπορούσε να βρει καλύτερες λύσεις στο παιχνίδι της. 

Πάμε παρακάτω. Στο ποδόσφαιρο περιμένουμε να τελειώσουν οι διεθνείς τις υποχρεώσεις τους για να γυρίσουν στην έδρα, το θέμα του γηπέδου έχει μπει για τα καλά στις ράγες και δεν υπάρχει κάτι συγκλονιστικό να συζητήσουμε.

Αυτό που σίγουρα συμβαίνει είναι πως η εθνική Ελλάδος πάει στα μπαράζ παρότι σε όλη την διάρκεια των προκριματικών δεν παίζει τίποτα.

Κέρδισε την Κύπρο σε ένα παιχνίδι που όταν έβαζε γκολ χειροκροτούσε όλο το γήπεδο και εκμεταλλεύτηκε την παλικαρίσια νίκη των Βέλγων μέσα στη Βοσνία.

Η εθνική Ελλάδος, είναι το αντίθετο από την ομάδα μπάσκετ μας. Ότι και να κάνει της βγαίνει. Είμαι περίεργος να δω τι θα συμβεί στα μπαράζ.

Comments

Trending