ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επέστρεψε ο Κάμπος, το… παλεύουν Βιεϊρίνια, Πρίγιοβιτς

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (10/12, 19:30) συνεχίζεται, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι αναγκασμένος να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να δει σε ποιους ποδοσφαιριστές μπορεί να υπολογίζει.

Published

on

Όπως προαναγγέλθηκε από χτες, ο Τζάλμα Κάμπος έχοντας ολοκληρώσει το ατομικό του πρόγραμμα δούλεψε σήμερα κανονικά με την ομάδα, αυξάνοντας σταδιακά τις πιθανότητες διαθεσιμότητας του στο ντέρμπι της Κυριακής.

Όσον αφορά στους Βιεϊρίνια και Πρίγιοβιτς, συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα σήμερα και φαίνεται ότι θα δώσουν μάχη με τον χρόνο, προκειμένου να προλάβουν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, κάτι που θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ακόμα οι Πούγγουρας και Κάτσε που αντιμετώπισαν και χτες μικροενοχλήσεις, συνέχισαν και σήμερα με ατομικό πρόγραμμα, ο Ελ Καντουρί προχωρά με την αποθεραπεία του και ο Κάνιας προτιμήθηκε να ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης αφορούσε την τακτική προσέγγιση του ντέρμπι, με τον Λουτσέσκου να επιμένει σε στοιχεία που θέλει να βλέπει στο παιχνίδι της ομάδας του.

Και το αυριανό ραντεβού τεχνικής ηγεσίας και παικτών του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί  στις 10:30 το πρωί, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Comments

Trending