ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Μπορεί να περάσει η Στεάουα"

Η Στεάουα Βουκουρεστίου θα αντιμετωπίσει απόψε την Σπόρτινγκ, με φόντο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, με τις δύο ομάδες να έχουν αναδειχθεί ισόπαλες με 0-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Published

on

Με αφορμή την αποψινή αναμέτρηση, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησαν στην ιστοσελίδα “dolce-sport.ro” και εξέφρασαν την σιγουριά τους, ότι η Στεάουα μπορεί να “τσεκάρει” το εισιτήριο για τους ομίλους.

“Δεν θα είναι ένα απλό παιχνίδι, γιατί η Σπόρτινγκ είναι μία ομάδα με καλή τεχνική, δεν έχει σημασία αν παίζει στην έδρα της ή εκτός έδρας, κάθε γκολ θα μετρήσει για δύο. Είναι γεγονός ότι η Στεάουα κατάφερε να πάρει ένα αποτέλεσμα στην Πορτογαλία, που της δίνει ένα ψυχολογικό προβάδισμα, ενόψει του δεύτερου αγώνα. Είμαι σίγουρος επίσης, ότι η έδρα της Στεάουα θα είναι καυτή. Στο ποδόσφαιρο, ακόμη και τα φαβορί μερικές φορές μπορεί να αποτύχουν”, ανέφερε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, ενώ από τη μεριά του ο Βαρέλα σημείωσε:

“Ναι, πιστεύω ότι η Στεάουα έχει πιθανότητες να περάσει στους ομίλους, έχει παίκτες που έχουν εμπειρία στην Ευρώπη, έχουν παίξει σε πολλά παιχνίδια. Παίκτες όπως ο Μπουντέσκου και ο Τεσέιρα…”.

Comments

Trending