ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα σκαμπό μου και τις τροπολογίες μου!

Ιστορική ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τρεις ξένοι δικαστές, με μία απόφαση, γκρέμισαν μία απίστευτη σκευωρία εις βάρος του ΠΑΟΚ, του κόσμου και της ιστορίας του, που μοναδικό στόχο είχε να διασφαλιστεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό!

Published

on

Σε ρόλο μαέστρου, ο Λευτέρης Αυγενάκης. Πρώτα βιολιά, ο πρόεδρος της ΕΕΑ Τζουλάκης (aka κουμπάρος), ο Φαραντούρης (που εκτός από καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά έχει και επιστήθιους φίλους που διατηρούν τη συνήθεια να συναντάνε κοντά στα μεσάνυχτα ανθρώπους του Ολυμπιακού για… γνωματεύσεις), η (από που να ξεκινήσεις και που να σταματήσεις) Μαρούπα και ο (κρύβεται κάτω από τα φουστάνια της Μαρούπα σύμφωνα με δήλωσή της αλλά και πάω στην συνεδρίαση με σημειωμένη τη λέξη υποβιβασμός του ΠΑΟΚ) Αρκούδης.

Στο κόντρα μπάσο, η Πρωτοδίκης της Λίγκας, Τσαγκιά, η οποία δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης αλλά αρκέστηκε στην εισήγηση της ΕΕΑ. Δεύτερα βιολιά, οι Δικαστές της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Φιλόπουλος και Βρυώνης, οι οποίοι επίσης εξέλαβαν ως δεσμευτική την εισήγηση της επιτροπής Αυγενάκη. Στα κρουστά, ο Ολυμπιακός και οι κάθε λογής υπάλληλοί του. Στα… πνευστά, οι καλοθελητές σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, που πέταξαν τόνους λάσπης στον ΠΑΟΚ τους τελευταίους μήνες και πίστεψαν πως η επόμενη σεζόν θα έβρισκε τον Δικέφαλο στη Β΄ Εθνική ή τουλάχιστον θα μείνει ανεξίτηλη πάνω του μια τεράστια κηλίδα.

Σε ρόλο ενορχηστρωτή, η ελληνική Κυβέρνηση και δη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που ως άλλος… Captain America – θέλησε να κάνει τους φίλους του ΠΑΟΚ να πιστέψουν πως – έσωσε την αγαπημένη τους ομάδα από υποβιβασμό, προκειμένου να μην χωριστεί η Ελλάδα στα δύο, ανεξάρτητα από το αν η χώρα είναι χωρισμένη στα δύο εδώ και δεκαετίες, στην Αττική με τα περίχωρά της και στους… υπόλοιπους!

Διαβάστε τη συνέχεια στο blog του Στέργιου Αναστασιάδη στο PAOK24 πατώντας ΕΔΩ

Comments

Trending