ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Φαβορί ο ΠΑΟΚ, αλλά…"

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ: Την πεποίθηση του ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί του αυριανού αγώνα εξέφρασε ο Άντε Τσάτσιτς, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου πριν από λίγο, τονίζοντας όμως παράλληλα πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Published

on

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Λοκομοτίβα:

Για την αυριανή αναμέτρηση: “Στο πρώτο παιχνίδι θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε ζωντανοί ενόψει του αγώνα της Τούμπας, αυτός είναι ο στόχος μας για τον πρώτο αγώνα. Έχουμε δώσει έξι ματς, τρία φιλικά και τρία επίσημα. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε πολύ χρόνο προετοιμασίας και αυτό ίσως είναι αβαντάζ για εμάς απέναντι στην ομάδα του Τούντορ. Δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμοι οι τραυματίες. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την αυριανή αναμέτρηση, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε ζωντανοί”.

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Ντνίπρο: “Γι’ αυτό και σας λέω ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Από την άλλη και εμείς δεν είχαμε αρκετό χρόνο να μελετήσουμε τον αντίπαλο αφού είχαμε να δώσουμε επίσημα ματς κάθε τέσσερις μέρες”.

Για τον Ιγκόρ Τούντορ: “Υπάρχουν πολλοί Κροάτες παίκτες που παίζουν σε σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ και η Εθνική Ομάδα μας είναι σε υψηλό επίπεδο. Πιστεύω ότι το κροατικό ποδόσφαιρο είναι υψηλό και έτσι δεν χρειάζεται να πάνε στο εξωτερικό. Σίγουρα είναι αβαντάζ για τον ΠΑΟΚ, το γεγονός ότι ο Τούντορ γνωρίζει καλά την ομάδα και μας έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές”.

Comments

Trending