ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γεμάτη μέρα!

Εισιτήρια, προπονήσεις, συνεντεύξεις τύπου, κληρώσεις και… ντοκιμαντέρ.

Published

on

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν πλησιάζει με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης στις 20:00 στην Τούμπα τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Πλούσιο είναι όμως το… μενού μία ημέρα πριν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με το ενδιαφέρον των φίλων του ΠΑΟΚ να είναι στραμμένο σε πολλά… μέτωπα.

Στις 09:00 θα ξεκινήσει διαδικτυακά η πώληση των τελευταίων διαθέσιμων εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Άγιαξ, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να έχει ήδη ανακοινώσει το sold out στα διαρκείας.

Στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Αίαντα, με τον Αμπέλ Φερέιρα να καταστρώνει τα πλάνα του για την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη.

Στη 13:00 ο Πορτογάλος τεχνικός θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο γήπεδο της Τούμπας εκεί όπου θα καταθέσει τις σκέψεις του για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Δικεφάλου.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον πιθανό αντίπαλο του στα playoff του Champions League εφόσον καταφέρει να περάσει το εμπόδιο του Άγιαξ.

Στις 14:30 ξεκινάει η κλήρωση των playoff του Europa League στην οποία επίσης θα λάβει μέρος ο Δικέφαλος, αφού και εκεί θα μάθει τον αντίπαλο του σε περίπτωση που αποκλειστεί από τον Άγιαξ.

Στις 14:40 είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Άγιαξ στη Θεσσαλονίκη, ενώ στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη τύπου. Μισή ώρα αργότερα θα πραγματοποιήσουν προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Τέλος, στις 21:00 θα προβληθεί το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ που έχει επιμεληθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γύρω από την εντυπωσιακή περσινή πορεία προς την κατάκτηση του νταμπλ, με πρωταγωνιστές τους παίκτες που έζησαν και έγραψαν αυτές τις ιστορικές στιγμές, αλλά και όλες τις αθέατες πλευρές που για πρώτη φορά θα δουν το φως της δημοσιότητας.

Comments

Trending