ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασίζουν για τα άκρα

Μπορεί το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να είναι μία ευκαιρία για διακοπές για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ, ωστόσο αυτό δεν ισχύει για όλους.

Published

on

Οι επιτελείς του «Δικεφάλου» μαζί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν ξεκινήσει ήδη την προεργασία της επόμενης ημέρας.

Ένας… καυτός «ασπρόμαυρος» μεταγραφικός φάκελος αφορά τις επιλογές στα άκρα της επίθεσης.

Με τον δανεισμό του Ρόμπερτ Μακ να ολοκληρώνεται, τα δεδομένα γύρω από το μέλλον του Σλοβάκου στον ΠΑΟΚ δείχνουν να ξεκαθαρίζουν.

Οι πιθανότητες να βλέπει θετικά η Ζενίτ ενδεχόμενο νέο δανεισμό του Σλοβάκου είναι λιγοστές, ενώ στη θέση του Μακ ο ΠΑΟΚ έχει εκτός από τους παίκτες στο υπάρχον ρόστερ και τις επιλογές των δανεικών Ενρίκε και Ουάρντα που επιστρέφουν (θα αξιολογηθεί και ο Μυστακίδης, ο οποίος επιστρέφει από δανεισμό).

Στα παραπάνω σίγουρα μπορεί να προστεθεί και ο τρόπος παιχνιδιού του «Δικεφάλου», ο οποίος με τον Λουτσέσκου στον πάγκο του είναι μία ομάδα που κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την μπάλα στα πόδια της, την ώρα που το δυνατό σημείο του Μακ, η ταχύτητα, ευνοεί περισσότερο το παιχνίδι ενός εξτρέμ που θα προσπαθήσει να κινηθεί σε ανοιχτούς χώρους και σε κόντρα επιθέσεις.

Για την ώρα δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση, ωστόσο το επόμενο χρονικό διάστημα και με βάση τα παραπάνω δεδομένα και τις επιλογές που υπάρχουν θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν οι αποφάσεις που αφορούν τα άκρα της «ασπρόμαυρης» επίθεσης».

Comments

Trending