ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνάντηση με τους "πρώην"

Ο ΠΑΟΚ "λύγισε" την αντίσταση του Ατρομήτου στην Τούμπα και παρέμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Super League, με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να μην αγωνίζεται κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Published

on

Το πειθαρχικό παράπτωμα του Παπαδόπουλου την προηγούμενη εβδομάδα του στέρησε την ευκαιρία να αγωνιστεί στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, ελλείψει και του τραυματία Στέφανου Αθανασιάδη, με τον 33χρονο επιθετικό του “Δικεφάλου” να μην έρχεται αντιμέτωπος με πολλούς από τους πρώην συμπαίκτες του στον Ατρόμητο στο χορτάρι της Τούμπας.

Παρ` όλα αυτά αμέσως μετά το τέλος της χτεσινής αναμέτρησης, κατά την αναχώρηση του Παπαδόπουλου από το γήπεδο του ΠΑΟΚ, ο Έλληνας επιθετικός δεν έχασε την ευκαιρία να τα πει με τους πρώην συμπαίκτες του στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο “Παπ” μπήκε στο λεωφορείο του Ατρομήτου και χαιρέτησε έναν-έναν τους φίλους και μέχρι πρότινος συμπαίκτες του, ανταλλάσσοντας ευχές μαζί τους, σε ένα πολύ καλό κλίμα, σε μία όμορφη στιγμή έξω από την Τούμπα.

Κουβέντα είχαν μετά το τέλος του χτεσινού αγώνα και οι δύο συμπατριώτες, αλλά αντίπαλοι την Κυριακή, ο προπονητής του Ατρομήτου, Σα Πίντο και ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Μιγκέλ Βίτορ, οι οποίοι είχαν μία μικρής διάρκειας κουβέντα κατά την αποχώρηση της ομάδας του Περιστερίου από το γήπεδο.

Όμορφες εικόνες κομμάτι του ποδοσφαίρου μετά τη χτεσινή νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο, κόντρα στις πολλές “ασχήμιες” που έχουμε συνηθίσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Comments

Trending