ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ευνοϊκή η κλήρωση για τον Αγιαξ»

O έμπειρος Ολλανδός τεχνικός, τόνισε ότι η Τούμπα είναι μια δύσκολη κατάσταση για τον Αγιαξ, ενώ δεν ξέχασε τον… Κάιπερς και τα παιχνίδια με τη Σάλκε

Published

on

Πιο συγκεκριμένα, ο Χουμπ Στέφενς, δήλωσε αρχικά, στην ιστοσελίδα «Vi.nl» με αφορμή την κλήρωση. «Για τον Αγιαξ, δεν είναι ευνοϊκό ότι επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Είναι τα πυροτεχνήματα, οι οπαδοί… Για τον φιλοξενούμενο είναι ένα μικρό αλλά πολύ ζεστό το στάδιο του ΠΑΟΚ, πολύ απειλητικό για τον αντίπαλο. Νομίζω ότι ο Αγιαξ θα προχωρήσει στον επόμενο γύρο, αλλά θα εξαρτηθεί πολύ από το πως θα διαχειριστεί την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη».

Οσο για τη δική του παρουσία στον ΠΑΟΚ σε σχέση με την τωρινή ομάδα; «Η τωρινή κατάσταση για τη δύναμη και τις αδυναμίες της ομάδας, είναι δύσκολο να την ξέρω. Ο αρχηγός, Στέφανος Αθανασιάδης, είναι ένας κινητικός και επιθετικός που σκόραρε πολύ στην εποχή μου. Και ο μέσος Εργκούς Κάτσε που βρήκα εκεί, είναι μεγάλο ταλέντο. To σήμα κατατεθέν του ΠΑΟΚ είναι ότι έχουν πάντα ως οδηγό να παίζουν επιθετικά. Ακόμα και από μέσους που έχουν αυτή την παρόρμηση».

Ο Ολλανδός μίλησε και για τα παιχνίδια με τη Σάλκε, τότε που ο ΠΑΟΚ έφτασε μια ανάσα από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, θυμήθηκε τον διαιτητή της ρεβάνς, Μπγιορν Κάιπερς, που δεν είχε δώσει πέναλτι στον ΠΑΟΚ και είχε τιμωρήσει τον Χουμπ Στέφενς για διαμαρτυρίες… «Με τη Σάλκε ήμασταν κοντά. Στο Γκελζενκίρχεν είχαμε παίξει καλά για το 1-1. Αλλά στην έδρα μας κάτι πήγε λάθος, κυρίως επειδή ο Μπγιορν Κάιπερς, αρνήθηκε να μας καταλογίσει ένα καθαρό πέναλτι. Όταν του απευθύνθηκα με απέβαλλε… Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ εκείνη τη σεζόν απέδειξε ότι είναι σε καλό επίπεδο στην Ευρώπη. Παίξαμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και είχαμε δύο ισοπαλίες με την ΑΖ Αλκμααρ».

Comments

Trending