ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις για Αντόνις!

Ο Τέρι Άντονις πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ και έκανε πολλούς να στρέψουν το βλέμμα τους επάνω του.

Published

on

Ο Ελληνοαυστραλός αγωνίστηκε ως αλλαγή στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου και στα πρώτα λεπτά συμμετοχής του έδειξα καλά στοιχεία με αποκορύφωμα το δυνατό σουτ με το αριστερό που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας των Χανίων και στέρησε από τον Αντόνις την χαρά του πρώτου τέρματος με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ήταν κάτι που περίμενε υπομονετικά εδώ και καιρό ο 22χρονος, ο οποίος με το “καλημέρα” τραυματίστηκε και παρέμεινε αρκετό καιρό στα… πιτς μέχρι να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς αλλά και το κυριότερο να αφομοιώσει το στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ δεδομένου πως προερχόταν από την ομάδα του Σίνδεϊ της Αυστραλίας.

Μάλιστα, ο Αντόνις στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος γιατί ενώ του δόθηκε πίστωση χρόνου προκειμένου να αποδείξει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τις δυνατότητες του, χρειάστηκε να φτάσει ο Δεκέμβριος προκειμένου να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Παράλληλα, στον ΠΑΟΚ δεν έκρυβαν πως όλο αυτό το διάστημα έκαναν διάφορες σκέψεις αναφορικά με τον Αντόνις, ο οποίος φάνταζε από τα πρώτα φαβορί για δανεισμό τον Γενάρη, κάτι που αποτυπώνεται πλήρως και στα όσα δήλωσε σήμερα και ο Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος τον χαρακτήρισε άτυχο:

Όσον αφορά στον Άντονις, είμαι ικανοποιημένος και από εκείνον. Είναι και άτυχος γιατί στη θέση του υπάρχουν 8-9 ποδοσφαιριστές για θέσεις 2-3 παικτών σε κάθε ματς, όμως παρότι προέρχεται από ενα πιο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα είδα πολύ σημαντικά πράγματα και από αυτόν και μπορώ να τον υπολογίζω και εκείνον συχνά”.

Μένει να δούμε πως θα κυλήσει το επόμενο διάστημα για τον Αντόνις αλλά τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη συγκεκριμένη θέση και πως μπορούν όλα αυτά να αλλάξουν τα πλάνα του Τούντορ αναφορικά με τον Ελληνοαυστραλό…

Comments

Trending