ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Βρισκόμαστε σε ένα χωριό έξω από το Γκινγκάμπ, πάρα πολύ ωραίο. Σε 30 χιλιόμετρα από εδώ που είμαστε ο ΠΑΟΚ μεθαύριο θα δώσει τη μάχη του για ένα διπλό που θα τον χρίσει φαβορί πρόκρισης.

Published

on

Εννέα αγώνες αήττητοι εκτός έδρας είμαστε στην Ευρώπη σε αγώνες ομίλων. Ποτέ δεν περίμενα να ζήσω κάτι τέτοιο. Έζησα και τρεις χοντρές στραβές βέβαια με Χίρενφέιν, Ραπίντ και Ζίμπρου, όμως αυτοί οι αγώνες αποτελούν σκιά σε σχέση με τα όσα έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη τελευταία.

 Η Ευρώπη είναι σημαντικοί για να μας δώσει επιτέλους την πρόσβαση στους ισχυρούς τους τρίτου προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ εφόσον βγούμε δεύτεροι στην Ελλάδα. Το ιδανικό βέβαια είναι να βγούμε πρώτοι, όμως είπαμε. Χαμηλά η μπάλα.

Η ποδοσφαιρική κουβέντα για το μεθαυριανό παιχνίδι δεν μπορεί να είναι πως παίζει ο πρώτος της Ελλάδας με τον τελευταίο του Σαμπιονά. Παίζει μία καλή ελληνική ομάδα με μία μέτρια γαλλική οι οποίες όμως τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου τις γνωρίζουν καλά.

Άρα θέλει προσοχή, πίστη και πάθος για να πάρουμε το παιχνίδι. Με τα αγωνιστικά θα ασχοληθούμε αύριο περισσότερο. Η μετάβασή μας στη Γαλλία ήταν λίγο κουραστική λόγω του ανεφοδιασμού, όμως η πτήση ήταν μια χαρά. Ούτε που κουνηθήκαμε.

Στη ΠΑΕ συζητάνε τι θα κάνουν με την υπόθεση της αναβολής. Λέγεται πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θέλουν όχι την συνέχεια των αγωνιστικών – να πάμε δηλαδή κανονικά στην 6η μετά τη διακοπή – αλλά να πάμε στην 7η και αυτή που χάθηκε να γίνει εμβόλιμη.

 Στον ΠΑΟΚ δεν αρέσει κάτι τέτοιο, έχει ενημερώσει τη Λίγκα, όχι γιατί δεν τον βολεύει αλλά γιατί δεν υπάρχει δεδικασμένο. Και απ ότι λένε στον ΠΑΟΚ, δεν έχει συμβεί σε καμία άλλη χώρα ολόκληρη αγωνιστική να γίνει εμβόλιμη. Μόνο κάποιοι αγώνες.

Το PAOK24 με την διπλή του αποστολή στην Γαλλία, θα σας μεταφέρει τα πάντα γύρω από την ομάδα, το κλίμα και τον κόσμο που θα έρθει εδώ. Περίπου 700 οπαδοί της ομάδας θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους το βράδυ της Πέμπτης στη Βρετάνη. Δεν είχαμε πατήσει κατά δω… καιρός ήταν.

Comments

Trending