ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Τεράστια νίκη"

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Τρίπολη και πήρε την πρώτη νίκη για το 2019 σε μία δύσκολη έδρα με τον προπονητή του να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του, γνωρίζοντας για τα καλά τη σημασία της σημερινής αναμέτρησης.

Published

on

Ο ΠΑΟΚ παρά τις απουσίες από τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος για το 2018, ο ΠΑΟΚ έδειξε αντανακλαστικά μεγάλης ομάδας και πήρε μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με το καθαρό σκορ 0-3. 

Από την μεριά του ο προπονητής της ομάδας του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε:

“Τεράστια νίκη. Είναι τρεις πόντοι σε ένα δύσκολο γήπεδο και κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι στο πρωτάθλημα μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων. Είναι σημαντικό που κρατήσαμε τη διαφορά που είχαμε από το 2018 και αυτό δείχνει πολλά.”

Για τις οδηγίες που έδωσε στο ημίχρονο στους παίκτες του:

“Στο ημίχρονο δεν χρειάστηκε να πούμε πολλά. Τους είπα ότι πρέπει να έχουμε υπομονή και ισορροπία. Να προσέξουμε την άμυνα, ώστε να μην δεχθούμε γκολ, γιατί θα σκοράρουμε σίγουρα.”

Τέλος από την μεριά του, ο βοηθός του Γιώργου Παράσχου είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα του Αστέρα:

“Εάν μπορούσα να ερμηνεύσω με μία λέξη είναι κρίμα. Μέχρι το πρώτο γκολ ήμασταν καλύτεροι και δεν απειληθήκαμε από μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ με την ποιότητα που έχει. Μετά το γκολ δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που μπορεί να σου κάνει ένα από το πουθενά. Είναι κρίμα να μην πάρουμε κάτι από τον αγώνα”.

Τι σκέφτηκε μετά το 0-1 του ΠΑΟΚ:

“Μετά το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ θέλαμε να αντιδράσουμε, αλλά δεν προλάβαμε. Τέτοιες ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ, εάν βρουν χώρο μπορούν να σε σκοτώσουν με την ποιότητά του”

Comments

Trending