Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης»

O ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Σάλκε και ο βοηθός του Όλιβερ Ρεκ στους Κίκερς Όφενμπαχ στη Γερμανία και πρώην βοηθός του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο του «Δικεφάλου», φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον «Libero107,4» για την ανάλυση της γερμανικής ομάδας και της σπουδαίας αναμέτρηση της Πέμπτης.

PAOK24

«Μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης»

Ο κ. Σταματόπουλος υποστήριξε πως με βάση την τωρινή κατάσταση στην οποία βρίσκονται ΠΑΟΚ και Σάλκε, οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες, υποστηρίζοντας ότι ο «Δικέφαλος» θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να κοιτάξει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον «Libero 107,4»:

Τι παιχνίδι περιμένει: Μιλάμε για μία μεγάλη απουσία, αυτή του Μπενταλέμπ για τη Σάλκε. Αυτός ο πολύ καλός ποδοσφαιριστής είναι παίκτης κλειδί για την ανάπτυξη και τη δημιουργία της Σάλκε, έχει και πολύ καλά τελειώματα, κάνει παιχνίδι και τον ψάχνουν οι συμπαίκτες του. Είναι μία μεγάλη απουσία για τη γερμανική ομάδα. Σε συνδυασμό με τον Γκορέτσκα, έναν επίσης παίκτη κλειδί, ένα πολύ μεγάλο ταλέντο που έμεινε πίσω λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού, είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες. Να δούμε πόσο θα επηρεάσει και τον Γκορέτσκα η απουσία του Μπενταλεμπ γιατί τον τελευταίο καιρό οι δυο τους βρισκόντουσαν πολύ καλά στο γήπεδο και να δούμε πόσο θα επηρεάσει στο δημιουργικό κομμάτι τη Σάλκε.

Για το αν οι τραυματισμοί επηρέασαν πολύ τη μέτρια πορεία της Σάλκε φέτος: Νομίζω ότι και οι τραυματισμοί είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Είχαμε πολλά χρόνια να δούμε τόσο κακό ξεκίνημα από μία ομάδα που είναι παραδοσιακά στην πρώτη πεντάδα. Έχασαν πολλά παιχνίδια στην αρχή, υπήρξε μεγάλος προβληματισμός. Ήρθε βέβαια ένας καινούργιος τεχνικός διευθυντής και προπονητής, καινούργιες ιδέες, νέοι μεγάλοι παίκτες. Μιλάμε για πολύ καλούς παίκτες που έμειναν για πολύ καιρό εκτός λόγω τραυματισμών. Μετά την 5η αγωνιστική βρήκαν τα πατήματα τους, είχαν 12 παιχνίδια αήττητοι στη συνέχεια. Εκεί που νόμιζαν όλοι ότι θα καθιερωθούν στην τριάδα, στα τελευταία 4-5 παιχνίδια δεν είχαν καλά αποτελέσματα. Στην ισοπαλία με τη Φράιμπουργκ υπήρξε μεγάλη απογοήτευση και πήγαν στη διακοπή με αρνητική ψυχολογία. Μετά τις μεταγραφές του Χειμώνα που πήραν 2-3 καλούς παίκτες και γύρισε κάπως το κλίμα. Ο Μπαντστούμπερ είναι ένα παράδειγμα που δείχνει ότι βοηθάει πολύ στην τριάδα της άμυνας στη Σάλκε. Βοηθάει στην ανάπτυξη και στις στημένες φάσεις. Είναι βαριά τριάδα πίσω, δεν είναι πολύ αργοί, αλλά όχι και σπρίντερ. Κι ο Νάλντο είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Αν σε αυτή την τριάδα βρεις τρόπο να χάσουν τη συνοχή τους και τραβήξεις το παιχνίδι προς τα έξω, δημιουργούνται πολύ κενοί χώροι. Εκεί μπορείς να γίνεις επικίνδυνος αν παίξεις γρήγορα και κάθετα σε αυτούς τους χώρους. Και ο Κολάσινατς και ο Σεπφ είναι πολύ επιθετικοί παίκτες. Ανεβαίνουν είτε αριστερά, είτε δεξιά. Μπορείς αν έχεις καλό τρανσίτιον να τους βρεις ανοργάνωτους.

Για το σερί του ΠΑΟΚ κι αν μπορεί στην γεμάτη Τούμπα να κυριαρχήσει: Αυτό που είναι δεδομένο είναι πως ο ΠΑΟΚ δείχνει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Επιθετικά δημιουργεί πολλές φάσεις, πολλές ευκαιρίες που δυστυχώς δε σκοράρει με τόση ευκολία, ειδικά θυμάμαι ένα διάστημα. Τώρα και με τις μεταγραφές δείχνει να βρήκε παίκτες που του λείπανε. Ο Πρίγιοβιτς εκμεταλλεύεται κι αξιοποιεί αυτές τις ευκαιρίες. Νομίζω ότι θα είναι ένα μοιρασμένο παιχνίδι με σεβασμό κι από τις δύο πλευρές. Πριν λίγα χρόνια η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο ΠΑΟΚ τότε άξιζε να περάσει, είχε Μπορεί να ήρθε η στιγμή της ρεβάνς. Το χρονικό διάστημα της κλήρωσης, όταν ο ΠΑΟΚ δεν είχε αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει τελευταία, η Σάλκε με το τότε αήττητο σερί είχε το πλεονέκτημα. Τώρα νομίζω ότι θα είναι ένα μοιρασμένο παιχνίδι με ίδιες πιθανότητες πρόκρισης που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ίσως και στις στημένες φάσεις. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ματς αν οι δύο ομάδες δείξουν το καλό πρόσωπο που δείχνουν τελευταία.

Για τα καλύτερα αποτελέσματα που συνηθίζει να παίρνει ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας στην Ευρώπη: Εγώ νομίζω ότι οι πιθανότητες εντός και εκτός έδρας θα είναι ίδιες. Με το κίνητρο του κόσμου που τώρα έχει ζεσταθεί, υπάρχει μία όμορφη ατμόσφαιρα και μία ανυπομονησία και παίκτες και τεχνικό επιτελείο θέλουν να δικαιώσουν τον κόσμο και τον εαυτό τους. Υπάρχουν καλές πιθανότητες για τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ ξέρει τι σημαίνει πίεση. Παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν παίξει στην έδρα της Σάλκε και παίκτες που ήρθαν ξέρουν από τέτοιες έδρες. Πρώτα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να σκεφτεί το παιχνίδι στην Τούμπα και να πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην Τούμπα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά τον Αλμέιδα δεν τη γλιτώνει και ο Αθανασιάδης (vid)

Αυτονόητη η κλήση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βίντεο που έχετε δει μέσα από το PAOK24, αποδεικνύουν με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι ο Ματίας Αλμέιδα δεν προκλήθηκε από κανέναν Μάκη Γκαγκάτση, όπως κι από κανέναν άλλο άνθρωπο του ΠΑΟΚ, παρά τα όσα προσπαθεί να «επικοινωνήσει» (και τα έχει κάνει ακόμα χειρότερα) η ΑΕΚ.

Σε ένα νέο βίντεο που αποκαλύπτει το PAOK24, γίνεται ακόμα πιο κατανοητό ότι οι προκλήσεις από πλευράς AEK, μετά την ήττα στην Τούμπα, ήταν συνεχόμενες και οι άνθρωποι της ήταν αυτοί που επιδίωξαν την ένταση.

Ο τερματοφύλακας Γιώργος Αθανασιάδης, λίγα λεπτά μετά από το δικό του λάθος από το οποίο ξεκίνησε το γκολ της νίκης του Σάστρε, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια μαζί με άλλο ένα μέλος της ομάδας του, απειλούσε κόσμο που βρισκόταν στη θέση του εκείνη τη στιγμή και μάλιστα φαίνεται να κάνει χειρονομίες για ραντεβού έξω από το γήπεδο!

[video width="368" height="624" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/441040747_7822165221161835_549863179154720761_n.mp4"][/video]

Στο βίντεο που βλέπετε είναι ξεκάθαρη η κίνηση του Αθανασιάδη και θεωρείται αυτονόητη η κλήση και γι’αυτόν από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Κι έπονται κι άλλα για τα «παλικάρια» του Αλμέιδα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτέθηκαν οι Ραν Ταν Πλαν της ενημέρωσης

Το PAOK24 σας παρουσιάζει βίντεο που φαίνεται πως και η ένταση με Γκαγκάτση δημιουργείται από τον Αλμέιδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το PAOK24, μετά την κλήση της Δ.Ε.Α.Β. στον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, από πλευράς Ένωσης, διέρρευσε ένα βίντεο μέσα από το οποίο γίνεται να προσπάθεια να πειστεί αυτός που το βλέπει, ότι όλο το ξέσπασμα του Αργεντινού τεχνικού, ο οποίος έφτασε στο σημείο να πιάσει από το λαιμό αστυνομικό της Δ.Ε.Α.Β., ξεκίνησε από τον... Μάκη Γκαγκάτση.

Όποιος παρακολουθήσει και εκείνο το βίντεο, που υποτίθεται ότι βγήκε προς υπεράσπιση του Αλμέιδα, καταλαβαίνει πολύ καλά ότι ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, δίνει το χέρι στον Αργεντινό τεχνικό και αυτός του επιτίθεται!

Από το παρακάτω βίντεο που σας παρουσιάζει το PAOK24, μπορείτε να το καταλάβετε ακόμα καλύτερα, πως ο Γκαγκάτσης αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης και τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2, δίνει το χέρι στον Αλμέιδα και αυτός στη συνέχεια, κάτι του λέει σε έντονο ύφος και ακολουθούν οι σκηνές... απείρου κάλλους με αρνητικό πρωταγωνιστή τον προπονητή της ΑΕΚ.

[video width="320" height="320" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/440709284_7585989258145606_5824554240385171313_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει θέμα Τερίμ»

Διέψευσε ρεπορτάζ για άμεση απομάκρυνση του Τούρκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη, ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος και οι αντιδράσεις του κόσμου, ήταν πολλές τόσο για τον Φατίχ Τερίμ όσο και για ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τα τελευταία 24ωρα, προέκυψε έντονη φημολογία καθώς και δημοσιεύματα για την άμεση απομάκρυνση του Τούρκου τεχνικού από τον πάγκο, ωστόσο ο Παναθηναϊκός τα διέψευσε επισήμως, αναφέροντας:

«Σχετικά με δημοσιεύματα και αναφορές, η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ