ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς πανό αύριο η Τούμπα!

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή έτσι και αύριο, στην Τούμπα δεν θα "κρεμαστούν" πανό συνδέσμων, ως φόρος τιμής στη μνήμη των έξι φίλων του ΠΑΟΚ που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη στις 4 Οκτωβρίου 1999.

Published

on

“Την Κυριακή 7/10 και ώρα 18:15 στον αγώνα ενάντια στον Απόλλων Σμύρνης δεν θα κρεμαστούν πανιά, παρά μόνο για τα αδικοχαμένα μας Αδέρφια.
Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε.. Μετά τιμής, Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ενώ από την πλευρά του, ο ΑΣ ΠΑΟΚ τονίζει με σημερινή του ανακοίνωση: 

“Οι πορθητές του «Γ. Καραϊσκάκης» και της Λευκορωσίας επιστρέφουν στη βάση τους, μπροστά στο Λαό τους, σε μία ημέρα, όπου το κλίμα θα είναι έντονα συναισθηματικά φορτισμένο λόγω του μνημοσύνου των Τεμπών, ενώ στο γήπεδο θα υπάρχει μόνο το πανό του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού, αλλά και τα πανό με τα ονόματα των αδικοχαμένων ”αετόπουλων”.

Η παρουσία στον αγώνα δεν είναι μόνο μια ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ, αλλά και να αποτίσουμε έναν ακόμη φόρο τιμής στα αδέρφια μας, που χάθηκαν τόσο νωρίς”.

Comments

Trending