ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το χρονικό της επίθεσης στον Κ.Μητσοτάκη

Εξαιρετικά αφελής αποδείχθηκε σαν κίνηση η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δημοκρατίας να ανοίξει "μέτωπο" με τον Ιβάν Σαββίδη και κατ΄επέκταση τον ΠΑΟΚ.

Published

on

Ήδη το πρώτο περιστατικό της κόντρας που έχει ξεσπάσει σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (23/5) στο ξενοδοχείο Porto Palace κατά την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη για την προγραμματισμένη ομιλία του.

Ο δρόμος της 26ης Οκτωβρίου είχε κλείσει από νωρίς μόνο στην σκέψη πως υπάρχει κινητοποίηση στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν ξεσηκωθεί κατά του αρχηγού της ΝΔ μετά τον “πόλεμο” λάσπης που έχει ξεκινήσει κατά της ομάδας του Δικεφάλου.

Η περιοχή γύρω από το “Porto Palace” ήταν σχεδόν αποκλεισμένη από τις δυνάμεις των ΜΑΤ και τις κλούβες που υπήρχαν στον δρόμο ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν κάτι παραπάνω από δρακόντεια προκειμένου ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πραγματοποιήσει μια… 20λεπτη ομιλία στη Θεσσαλονίκη.

Παρά την φιλότιμη προσπάθεια -ωστόσο- να αποφευχθεί κάθε επαφή του με τον κόσμο του Δικεφάλου, στην είσοδο του ξενοδοχείου, κατά την άφιξη του Μητσοτάκη, βρέθηκε ένας φίλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος προσπάθησε να βρεθεί τετ α τετ με τον γνωστό πολιτικό, φωνάζοντάς του χαρακτηριστικά αν: “Είναι καλύτερος ο Μαρινάκης από τον Σαββίδη;” (δείτε τα videos του PAOK24).

Αμέσως απωθήθηκε από τους ανθρώπους του Μητσοτάκη, οι οποίοι προσπάθησαν βίαια να του κλείσουν το στόμα και να τον απομακρύνουν από το σημείο, με τον ίδιο να καταγγέλλει στα τηλεοπτικά δίκτυα πως οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα επειδή τόλμησε να απευθύνει μια συγκεκριμένη ερώτηση για τον Σαββίδη…

Comments

Trending