ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στήριγμα από Β` Βραζιλίας‏

Πλουσιότατο του κουπόνι του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να προσφέρει πολλές ευκαιρίες για έξυπνο και αποδοτικό στοιχηματισμό. Πλήθος ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, ενώ κανονικά συνεχίζεται και η δράση σε Λατινική Αμερική και Ιαπωνία.

Published

on

Δυνατό ξεκίνημα με Σαμπάιο

 

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με τον «Άσσο» της Σαμπάιο Κορέα επί της Πόντε Πρέτα, που μας προσφέρεται σε απόδοση 2.14. Επιτυχές ντεμπούτο για τον νέο κόουτς, Λίσκα, την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Βίλα Νόβα. Έπεσε στα… μαλακά ο νέος προπονητής, καθώς απέναντι του είχε την ουραγό της Serie B, ωστόσο σήμερα το επίπεδο του ανταγωνισμού θα είναι πιο ανεβασμένο. Ο Λίσκα ζήτησε στο γήπεδο την παρουσία 30.000 φίλων της Σαμπάιο, κάτι που δεν είναι απίθανο να συμβεί, αφού ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι η ομάδα είναι κοντά στην τετράδα και παλεύει για την είσοδο της σ` αυτή. Ενδεχομένως να γίνουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, όχι όμως κάτι φοβερό.

 

Κρατάει η Σιον στην έδρα της Γκρασχόπερς

 

Συνεχίζουμε με το ελβετικό πρωτάθλημα, όπου θεωρούμε ότι η Σιον είναι ικανή να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την έδρα της Γκρασχόπερς, εκμεταλλευόμενη την παράλληλη συμμετοχή των γηπεδούχων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η επιλογή, λοιπόν, είναι το Χ2, που μας προσφέρεται σε απόδοση 2.10. Με τον διεθνή Κύπριο Δημήτρη Χριστοφί να βάζει τη σφραγίδα του στο παιχνίδι, το συγκρότημα του Φρεντερίκ Σασό κατέβαλε την αντίσταση της Σεν Γκάλεν και μετά από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς, έπειτα τον ένα μόλις βαθμό που είχε μαζέψει, εκείνον της πρεμιέρας στη Λουκέρνη. Όχι βέβαια πως έκανε κάποια σπουδαία εμφάνιση η Σιόν, σε ένα ματς που έδειχνε αρκετά ισορροπημένο, ήταν ωστόσο πιο αποτελεσματική από την αντίπαλό της και… έσπασε το ρόδι, σκαρφαλώνοντας στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Μακριά πάντως από την έδρα της δυσκολεύεται παραδοσιακά η Σιόν και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πώς ολόκληρη την περσινή χρονιά μέτρησε τρία διπλά όλα κι όλα σε 18 εξόδους, το ένα μάλιστα επί της υποβιβασθείσας Λωζάννης.

 

Πολλά γκολ και νίκη της Στρομσγκόντσετ

 

Το επόμενο σημείο μας έρχεται από τη Νορβηγία, όπου η Στρομσγκόντσετ παρουσιάζεται ικανή να πάρει την εντός έδρας νίκη επί της Σόγκνταλ, ενώ ταυτόχρονα το παιχνίδι «μυρίζει» πολλά γκολ και από τις δύο ομάδες. «Άσσος» και «Over 2,5» είναι, λοιπόν, η πρότασή μας, με απόδοση 2.00. Βέβαια, στο στρατόπεδο της Στρομσγκόντσετ επικρατεί προβληματισμός, καθώς δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου που θέλουν να αποχωρήσουν. Ταυτόχρονα, όμως η Σόγκνταλ έχει πέντε σερί αγωνιστικές έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης, παρουσιάζοντας εμφανείς αδυναμίες μακριά από το σπίτι της.

 

Παίρνει τον «Άσσο» η Έρεμπρο

 

Κλείνουμε τις σημερινές προτάσεις με τον «Άσσο» της Έρεμπρο επί της Χάλμσταντ, τον οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.10. Η νίκη είναι επιτακτική στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, καθώς η Έρεμπρο η οποία απέχει μόλις ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη που οδηγεί στη χαμηλότερη κατηγορία της Σουηδίας. Στην ίδια αγωνιστική μοίρα βρίσκεται και η Χάλμσταντ, όμως θεωρούμε ότι θα «μιλήσει» η δύναμη της έδρας.

 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, την πληρέστερη online εφημερίδα για το στοίχημα και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων της ημέρας και μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις μεταγραφές των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών ομάδων.

Comments

Trending