ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πρόταση 1,7 εκ. ευρώ για Στάνκου »

Για πρόταση του ΠΑΟΚ στην Μπούρσασπορ για την απόκτηση του 30χρονου Ρουμάνου επιθετικού της Μπούρσασπορ, Μπόγκνταν Στάνκου, κάνει λόγο τούρκικη ιστοσελίδα, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως ο Δικέφαλος έχει ήδη καταθέσει ανεπίσημη πρόταση στον σύλλογο της Προύσας!

Published

on

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα “bursahakimiyet.com.tr” τονίζει πως ο ΠΑΟΚ όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον Στάνκου αλλά έχει ήδη γνωστοποιήσει στην Μπούρσασπορ πως είναι διατεθειμένος να προσφέρει 1 εκατομμύριο 750 χιλιάδες ευρώ!

Στο ίδιο κείμενο τονίζεται πως στον σύλλογο της Προύσας δεν βλέπουν με καλό μάτι την προοπτική πώλησης του Στάνκου και αυτό οφείλεται στο ότι ο προπονητής του, Πολ Λε Γκεν, τον θεωρεί απαραίτητο, εκτός και αν αποκτηθεί άλλος επιθετικός της ίδιας αξίας. 

Επιπλέον, σημειώνεται πως η Μπούρσασπορ απόκτησε πέρσι τον Ρουμάνο φορ από την Γκεντσλερμπιρλίγκι έναντι 750 χιλιάδων ευρώ και πως το συμβόλαιό του, που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019 του αποφέρει 900 χιλιάδες ευρώ ετησίως, με τον Στάνκου να έχει πετύχει φέτος 4 γκολ σε 17 εμφανίσεις. 

Επίσης, ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει πως ο Στάνκου διατηρεί σχέσεις φιλίας με τον Ράζβαν Λουτσέσκου αλλά και πως η πρόταση του ΠΑΟΚ για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή είναι έκπληξη, ενώ τονίζεται πως οι άνθρωποι της Μπούρσασπορ επιβεβαίωσαν στους μάνατζερ που τους προσέγγισαν σχετικά πως όντως ο Δικέφαλος είναι διατεθειμένος να προσφέρει το ποσό αυτό για τον Ρουμάνο επιθετικό, αλλά δεν έχουν ακόμα στα χέρια τους καμία επίσημη πρόταση!

Comments

Trending