ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι πρώτες σκέψεις για τα εισιτήρια

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ «διψάει» για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και περιμένει με ανυπομονησία τις ανακοινώσεις.

Published

on

Η στέψη του ΠΑΟΚ πήρε… παράταση, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα του Δικεφάλου απέναντι στη Λάρισα και πλέον η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει την ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση τίτλου στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στο Λεβαδειακό στην Τούμπα.

Στις τάξεις των φίλων του Δικεφάλου του Βορρά επικρατεί «ξεσηκωμός» ενόψει της ιστορικής αυτής αναμέτρησης και όλοι βρίσκονται σε αναμονή για τις αποφάσεις που θα λάβει η ΠΑΕ για τον τρόπο διάθεσης των διαθέσιμων εισιτηρίων που υπάρχουν για το γήπεδο της Τούμπας.

Όπως συνέβη και σε ανάλογες περιπτώσεις μέσα στη σεζόν, έτσι και στην περίπτωση του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό, η σκέψη που προκρίνεται είναι τα εισιτήρια να τεθούν στη διάθεση του κοινού διαδικτυακά.

Αυτό σημαίνει πως για μία ακόμη φορά οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή και να περιμένουν στις… διαδικτυακές ουρές που θα σχηματιστούν, αφού η «δίψα» όλων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι μεγάλη και κάθε οπαδός του Δικεφάλου από την Ελλάδα και το εξωτερικό θέλει να δώσει το παρών στο μεγάλο και ιστορικό ραντεβού της επόμενης Κυριακής.

Comments

Trending