ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάσεις φυγής από Λάζοβιτς

Ένα από τα πολλά ονόματα που γράφτηκαν για τον «Δικέφαλο» ήταν και αυτό, του Ντάρκο Λάζοβιτς.

Published

on

Ο Λάζοβιτς ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα και πριν από μερικές εβδομάδες γράφτηκε ότι απασχολεί τον ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα του αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Παρά τα δημοσιεύματα πάντως, έμπρακτο ενδιαφέρον του «Δικεφάλου» για την περίπτωση του δε φαίνεται να υπήρξε.

Ο ποδοσφαιριστής έκανε σήμερα κάποιες δηλώσεις σε μέσο της Σερβίας, όπου μίλησε για το μέλλον του, τονίζοντας ότι εφόσον δεν υπάρξει κάποια πρόταση στην ομάδα του, δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα.

«Είμαι εδώ, προπονούμαι και δίνω το 100% και αν προκύψει κάτι, σε συνεργασία με την ομάδα, θα δούμε αν θα μείνω. Δεν έχω πρόβλημα να μείνω, θα δούμε τι θα γίνει. Κανείς δεν μου έχει πει τίποτα, έκανα πολλές συζητήσεις με ανθρώπους της ομάδας για το θέμα. Αν υπάρξει κάτι συγκεκριμένο θα μου το πουν. Τώρα σκέφτομαι μόνο την ομάδα και το ξεκίνημα του πρωταθλήματος», ανέφερε μεταξύ άλλων, δείχνοντας ότι ακόμη το μέλλον του είναι «ανοικτό».

Οι Σέρβοι, αναφέρουν ότι για τον παίκτη έχουν δείξει ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η Μπενφίκα και η Ζενίτ, ενώ υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2015.

Comments

Trending