ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τακτική με φόντο το ΟΑΚΑ (vid)

O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη σημερινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας, με το πρόγραμμα να είναι αφιερωμένο στην τακτική και τον Βλάνταν Ίβιτς να μην έχει να αντιμετωπίσει καινούργιες απώλειες πλην των γνωστών τραυματιών και των τιμωρημένων.

Published

on

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Όταν οι αγώνες πραγματοποιούνται ανά τρεις μέρες, ο προπονητής δεν έχει περιθώρια ευελιξίας. Καλείται να διαχειριστεί την κόπωση, τη συγκέντρωση, το καθαρό μυαλό και να ρυθμίσει τις απαραίτητες λεπτομέρειες πριν από το επόμενο ματς. Ειδικά όταν βρισκόμαστε στο φινάλε μια σεζόν διάρκειας 11 μηνών όπου πολλές φορές τα πόδια δεν ακολουθούν και η σκέψη είναι θολή.

Την Παρασκευή (26.05) λοιπόν ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του δεν δούλεψαν στην ένταση, μα στην ουσία. Στην τακτική και την στρατηγική που πρέπει ν’ ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να κάνει το σημαντικότερο βήμα για την διατήρηση της πρώτης θέσης στα Play Offs. Μια θέση την οποία κατέκτησε με το σπαθί του στην κανονική διάρκεια της Super League.

Προβλήματα τραυματισμών πέρα από τα γνωστά των Βαρέλα , Μυστακίδη δεν υπάρχουν, ενώ η λίστα των απουσιών συμπληρώνεται από τους τιμωρημένους Ουάρντα , Σάκχοφ που θα εκτίσουν την τελευταία αγωνιστική της ποινής που τους επιβλήθηκε για τον αγώνα της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το Σάββατο (27.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 14:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα».

Δείτε το βίντεο της σημερινής προπόνησης μέσα από την κάμερα του PAOK TV:

Comments

Trending