ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμάζευτα

Μετά την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στον αγώνα με την Ξάνθη στον ΠΑΟΚ ο εκνευρισμός περισσεύει και έτσι η εταιρία συντήρησης χλοοτάπητα θα πάρει δραστικά μέτρα, ώστε να βελτιωθεί η εικόνα και η ποιότητα του αγωνιστικού χώρου.

Published

on

Μέσα σε όλα τα στραβά από τον αγώνα με την Ξάνθη είχαμε και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Από το PAOK24 σας είχαμε μεταφέρει και παλαιότερα την ανησυχία στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον χλοοτάπητα, αλλά υπήρχαν οι διαβεβαιώσεις ότι θα ήταν έτοιμος μετά τον αγώνα με την Φιορεντίνα. Τελικά όμως, στον αγώνα της Κυριακής η μπάλα δεν μπορούσε να μείνει στο έδαφος κάνοντας πολλά “γκελ” και δυσκολεύοντας την ανάπτυξη του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ.

Αυτό έκανε τους ανθρώπους της ομάδας να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και ουσιαστικά να ζητήσουν την άμεση παρέμβαση από την εταιρία συντήρησης αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο. να υπάρξει και διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών. Για αυτό το λόγο μάλιστα από σήμερα έχουν ξεκινήσει οι απαιτούμενες διεργασίες για το ολικό λίφτινγκ του χώρου, εκμεταλλευόμενοι τους δύο αγώνες εκτός έδρας με Λίμπερετς και Βέροια και εν συνεχεία τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Από τον ΠΑΟΚ πάλι τονίζουν τον εκνευρισμό τους για την υπάρχουσα κατάσταση και αν όλα αυτά δεν διορθωθούν άμεσα, αρχής γενομένης με τον αγώνα με την Ηρακλή στις 16 Οκτωβρίου, τότε θα σκεφτούν ακόμα και την αλλαγή της εταιρίας συντήρησης.

Comments

Trending