ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους…»

Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ αναλύει το ματς με Ατρόμητο και βλέπει μπροστά τα επόμενα μεγάλα ματς…

Published

on

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΤΡΕΙΔΗΣ

Ο Ρόμπερτ Μακ σκόραρε ένα ακόμη γκολ για τον ΠΑΟΚ φέτος και λίγο μετά το τέλος του αγώνα είπε γι’ αυτή την στιγμή: «Είπα και στο περασμένο παιχνίδι ότι σε κάποια ματς τα καταφέρνω, σε κάποια όχι. Με την ΑΕΚ είχα φάσεις και δεν μπήκε γκολ, είπα ότι θα προσπαθήσω στο επόμενο. Σήμερα είχα μία φάση και έβαλα το γκολ…».

Για το πόσο βοηθάει η νίκη ενόψει επόμενων αγώνων, ο Μακ τόνισε: «Οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί και μας κάνουν πιο δυνατούς έτσι ώστε να πάρουμε και τις επόμενες νίκες. Τώρα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τη Ντόρτμουντ».

Στις δηλώσεις του στη NOVA και μιλώντας ειδικά για το δικό του καλό ξεκίνημα στη σεζόν, τόνισε: «Ίσως αυτό το ξεκίνημα οφείλεται στη θέση και στο ότι παίζω στο κέντρο της επίθεσης. Εκεί μπορώ να κινούμε πιο άνετα δεξιά και αριστερά, έχω μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Κατά τα άλλα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο αυτή την περίοδο και είμαστε πολύ δυνατοί. Επίσης φέτος παίζουμε πιο στρωτό ποδόσφαιρο και επιδιώκουμε μεγάλες μπαλιές όπως πέρυσι. Τώρα έχουμε δύο μεγάλα ματς και εκεί θα φανεί κατά πόσο μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τους αγώνες που έρχονται τόνισε: «Είναι δύο ματς, αλλά πρώτα συγκεντρωνόμαστε στη Ντόρτμουντ. Όλοι οι αντίπαλοι παίζονται, ειδικά μέσα στην Τούμπα. Μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους, ειδικά με το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Πιστεύω σε αυτό. Η Ντόρτμουντ είναι ομάδα Τσάμπιονς Ληγκ που απλά παίζει στο Europa. Θα κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε για τον κόσμο μας και μετά θα δούμε τον Ολυμπιακό. Έχουμε σκληρό πρόγραμμα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Comments

Trending