ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Γκάζια» από Τούντορ

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε μία περίοδο διοικητικής αναδιάρθρωσης, ωστόσο το αγωνιστικό τμήμα οφείλει να παραμένει προσηλωμένο στις υποχρεώσεις του, αρχής γεννωμένης από την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Published

on

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν και σήμερα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, με τον Ιγκόρ Τούντορ να είναι ιδιαίτερα αυστηρός και να κάνει έντονες παρατηρήσεις στη διάρκεια του προγράμματος, σε μία προσπάθεια να αφυπνίσει την ομάδα του, παρουσία και του Λούμπος Μίχελ, ο οποίος παρακολούθησε μέρος της.

Το… μενού και σήμερα περιελάμβανε έμφαση στην τακτική με φόντο την προσέγγιση του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό και δουλειά στην επιθετική λειτουργία.

Γλύκος, Ζάιρο, Ροντρίγκεζ και Κλάους παραμένουν στα… pits, δουλεύοντας τα ειδικά προγράμματα θεραπείας τους με στόχο να επιστρέψουν στη δράση το συντομότερο δυνατό, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Μπερμπάτοφ, ο οποίος παραμένει στη Βουλγαρία με ειδική άδεια, δουλεύοντας το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του.

Μυστακίδης και Λέοβατς επειδή προέρχονταν από τραυματισμούς προτιμήθηκε να μην επιβαρυνθούν ακολουθώντας τις εντάσεις του προγράμματος της υπόλοιπης ομάδας.

Αύριο οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 12 το μεσημέρι στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσήμβριας.

Comments

Trending