ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτη και τελευταία

Υπό άλλες συνθήκες, ο Ίγκορ Τούντορ θα ήθελε διακαώς να έχει τις τελευταίες δύο εβδομάδες όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ στη σύνθεσή του.

Published

on

Οι υποχρεώσεις των διεθνών όμως και κατ΄ επέκταση η απουσία τους, του στέρησε το δικαίωμα να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό ειδικότερα και των αγώνων που ακολουθούν γενικότερα.

Σήμερα όμως, ο Κροάτης τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα να «προβάρει» για πρώτη και τελευταία φορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στο συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη, μιας και η αυριανή προπόνηση θα είναι μικρής διάρκειας και οι ρυθμοί της θα είναι χαλαρή.

Βέβαια, στη χθεσινή προπόνηση ο Τούντορ εξωτερίκευσε κάποιες από τις βασικές του σκέψεις αναφορικά με το σύστημα που θα εμπιστευτεί και τα πρόσωπα που θα το απαρτίσουν, όμως σήμερα στις 12 τα πράγματα αναμένεται να είναι σαφώς καλύτερα.

Και αυτό γιατί οι Τζιόλης και Μακ θα πάρουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα σε αντίθεση με χθες που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ το «παρών» θα δώσει και ο Γκάρι Ροντρίγκες που ήταν ο τελευταίος που επέστρεψε από το εξωτερικό.

Από το PAOK24 ενημερωθήκατε από χθες πως στο μυαλό του Τούντορ υπάρχει η σκέψη για τριάδα στα μετόπισθεν και για το ότι αυτός που θα κληθεί να πλαισιώσει σε αυτό το σενάριο τους Σκόνδρα, Μαλεζά θα είναι ο Τζιόλης εφόσον ο Βίτορ κριθεί ανέτοιμος λόγω των ενοχλήσεων στον δικέφαλο – ελλείψει του τιμωρημένου Τζαβέλλα και του τραυματία Κόστα – , τη στιγμή που είναι σχεδόν βέβαιο πως φανέλα βασικού θα πάρει τόσο ο Αθανασιάδης όσο και ο Μπερμπάτοφ. 

Comments

Trending