ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χρόνια πολλά Ινδιάνε! (videos)

Γεννήθηκε στην πόλη Πάντο της Ουρουγουάης στις 11 Μαΐου 1977. Μέχρι τις 30 Ιουλίου 2008, όποτε και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαμπριέλ Γκαρσία Πέρες γνώριζε ελάχιστα για τον Δικέφαλο του Βορρά! Έκτοτε, δεν έφυγε ποτέ από την "ασπρόμαυρη" οικογένεια!

Published

on

Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για τον Ινδιάνο του ΠΑΟΚ, καθώς συμπληρώνει 42 χρόνια ζωής. Τα τελευταία έντεκα από αυτά, τα πέρασε στη Θεσσαλονίκη και κατάφερε να κερδίσει μόνιμη θέση στην ιστορία του Δικεφάλου και στις καρδιές των εκατοντάδων χιλιάδων οπαδών του, ενσαρκώνοντας τον ίδιο τον ΠΑΟΚ!

Ξεκίνησε την καριέρα του στους Μοντεβιδέο Γουόντερερς, πέρασε τον Ατλαντικό το 1997 για χάρη της Ατλέτικο Μαδρίτης, φόρεσε επίσης τις φανέλες των Πενιαρόλ, Μίλαν, Βενέτσια, Οσασούνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Θέλτα, Ρεάλ Μούρθια αλλά και της Ξάνθης, ενώ διετέλεσε διεθνής σε 66 επίσημους αγώνες της Εθνικής Ουρουγουάης! Το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής και της καριέρας του ωστόσο, το έγραψε και το γράφει στον ΠΑΟΚ!  

Πλέον, αποτελεί τον προπονητή της Κ19 του Δικεφάλου έχοντας οδηγήσει τους “ασπρόμαυρους” στην κατάκτηση των δύο τελευταίων πρωταθλημάτων, όντας… μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, μιλώντας ελληνικά και νιώθοντας Έλληνας. Μεγάλο του όνειρο; Να καθίσει στο μέλλον στον πάγκο της “πρώτης” ομάδας του ΠΑΟΚ. Χρόνια πολλά “Κανάριο”…

 

Comments

Trending