ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι ταξίδεψε η Τσέλσι στη Λευκορωσία

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει ένα must win παιχνίδι αύριο στην έδρα της Βίντι, θέλοντας το "διπλό", προκειμένου να πάρει και πάλι το προβάδισμα για την πρόκριση στους "32" του Europa League.

Published

on

Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει αύριο το βράδυ (19:55), την ίδια ώρα που ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ και Τσέλσι θα διασταυρώσουν τα “ξίφη” τους στην έδρα της πρώτης.

Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ ισοβαθμεί με την ΜΠΑΤΕ και τη Βίντι με 3 βαθμούς μετά από τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, ο “Δικέφαλος” θα τα δώσει όλα για τη νίκη αύριο, περιμένοντας από την Τσέλσι να κάνει το… αναμενόμενο, περνώντας νικηφόρα από την έδρα της ΜΠΑΤΕ.

Οι “μπλε” έφτασαν νωρίτερα μέσα στη μέρα στη Λευκορωσία, με τον Μαουρίσιο Σάρι να καλείται να διαχειριστεί αρκετές απουσίες, κυρίως στην άμυνα, με τους Νταβίντ Λουίζ, Ρούντιγκερ και Μάρκος Αλόνσο να έχουν μείνει στο Λονδίνο, όπως και ο Μοράτα, ενώ αντίθετα στην αποστολή είναι κανονικά ο Αζάρ.

Η αποστολή της Τσέλσι:

Κέπα, Καμπαγέρο, Μπούλκα, Αθπιλικουέτα, Ζαπακόστα, Κέιχιλ, Κρίστενσεν, Αμπαντού, Έμερσον, Ζορζίνιο, Φάμπρεγκας, Κόβασιτς, Καντέ, Μπάρκλεϊ, Λόφτους Τσικ, Γουίλιαν, Αζάρ, Χάντσον Οντόι, και Ζιρού.

Comments

Trending