ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο σύνολο… 38!

Αυτή τη στιγμή, ξεκινάει στη Νέα Μεσημβρία η σημερινή πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

Published

on

Ο Ίγκορ Τούντορ και οι συνεργάτες του, όπως και χθες, θα έχουν σίγουρα στη διάθεσή τους 25 ποδοσφαιριστές και θα δουν τον Κωνσταντινίδη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω της θλάσης δεύτερου βαθμού στον δεξί τετρακέφαλο που “κουβαλάει” από την περσινή σεζόν.

Ποιοι είναι οι 25 “μάχιμοι”; Οι Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Γλύκος, Περέιρα, Κίτσιου, Μαντούρο, Μάρτενς, Κοροβέσης, Χαρίσης, Πέλκας, Πούγγουρας, Σαββίδης, Πόποβιτς, Παναγιωτούδης, Μυστακίδης, Γιαννούλης, Πολύζος, Κιόσε, Παπαδόπουλος, Μελίσσας και Σιαμπάνης.

Από εκεί και πέρα, ερωτηματικό υπάρχει δίπλα στο όνομα του Παπαγιαννόπουλου που δεν προπονήθηκε χθες λόγω ίωσης όπως ανέφερε το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τη στιγμή που ο Χακόμπο βρίσκεται σε… επ΄ αορίστου άδεια μέχρι να βρεθεί η “χρυσή τομή” για τη λύση του συμβολαίου του και ο Γκολάσα αναμένεται να επιστρέψει αύριο από το Ισραήλ όπου μετέβη με άδεια της διοίκησης λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της συζύγου του.

Έτσι, ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που βλέπει στα χαρτιά του ο Τούντορ, ανεβαίνει στους 29. Υπάρχουν όμως και οι Τζιόλης, Κάτσε, Μακ, Ρατς, Νομπόα, Κουλούρης, Πόζογλου και Δεληγιαννίδης στους οποίους έχει δοθεί έξτρα άδεια λόγω των διεθνών υποχρεώσεων που είχαν μετά τις 7 Ιουνίου όποτε και ολοκληρώθηκε η περσινή χρονιά, ενώ υπάρχει και ο Λούκας τον οποίο στον Δικέφαλο περιμένουν στις 1 Ιουλίου, από τη στιγμή που ο δανεισμός του στη Λα Κορούνια ολοκληρώνεται τυπικά στις 30 Ιουνίου.

Πόσοι λοιπόν είναι όλοι οι παραπάνω; Τριάντα οχτώ! Είναι λοιπόν δεδομένο, πως δεν θα μπουν όλοι τους στο αεροπλάνο που την ερχόμενη Πέμπτη θα μεταφέρει τον ΠΑΟΚ στο Άρνεμ της Ολλανδίας μέσω Ντίσελντορφ.

Στις μέρες που μεσολαβούν μέχρι τις 2 Ιουλίου, οι Τούντορ και Άρνεσεν θα αποκρυσταλώσουν άποψη για το σύνολο του ρόστερ και θα αποφασίσουν σε ποιους νεαρούς θα δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουν θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν αλλά και ποιοι θα δοθούν δανεικοί προκειμένου να “αδειάσει” χώρος για τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν το επόμενο διάστημα.

Comments

Trending