ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλο το βίντεο στη διάθεση Σκουτέρη

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει στην επιτροπή εφέσεων που προεδρεύει ο κ. Σκουτέρης, όλο το βίντεο από τις κάμερες της Τούμπας, το οποίο νομίμως διαθέτει από την αστυνομία η οποία και ελέγχει τις κάμερες.

Published

on

Το ότι αποκαλύφθηκε ένα βίντεο που φαίνεται η συμπεριφορά των παικτών της ΑΕΚ, η οποία βέβαια ανατρέπει τους ισχυρισμούς περί τρομοκρατίας, δεν είναι αυτό που θα κληθεί να εξετάσει ο κ. Σκουτέρης.

Και η ΑΕΚ από την πλευρά της πριν από λίγο, διέρρευσε ένα βίντεο κάπου στο πεντάλεπτο επίσης, που φαίνεται να περνάει ο Ιβάν Σαββίδης έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών, χωρίς να έρχεται σε επαφή με τον Κομίνη.

Εφόσον ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων δώσει το πράσινο φως για τον έλεγχο του βίντεο, δεν πρόκειται να το κάνει για κάποιο από τα αποσπάσματα αλλά από ολόκληρο το υλικό που παρέδωσε στον ΠΑΟΚ, αλλά και στην ΑΕΚ, η αστυνομία.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να συμβεί αυτό και το παραπάνω γεγονός επιβεβαιώνεται από το ότι η ασπρόμαυρη ΠΑΕ κατέθεσε ολόκληρο το βίντεο. Και ζήτησε να ελεγχθεί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Comments

Trending