ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αντίο» με νίκη

Η Εθνική γύρισε στις νίκες (1-0) κόντρα στη Φινλανδία στο ντεμπούτο του Άγγελου Αναστασιάδη, αλλά το δεύτερο γκολ που θα την κρατούσε στο κόλπο της ανόδου στην Β’ κατηγορία του Nations League δεν ήρθε ποτέ.

Published

on

Η Φινλανδία είναι η ομάδα που η Ελλάδα έχει την… τάση να αντιμετωπίζει στα νέα ξεκινήματά της! Αυτή τη φορά όμως, σε αντίθεση με το ταπεινωτικό 5-1 της 6 Σεπτεμβρίου του 2001 στο ντεμπούτο του Ότο Ρεγάγκελ, η νέα Εθνική του Άγγελου Αναστασιάδη -του πρώτου Έλληνα προπονητή της «γαλανόλευκης» μετά από 19 χρόνια και τον Βασίλη Δανιήλ- νίκησε τους Σκανδιναβούς 1-0 για την 5η αγωνιστική του Β’ γκρουπ της 3ης κατηγορίας του Nations League.

Μπορεί η Εθνική μας να μην εντυπωσίασε με την απόδοσή της και να έδειξε ότι έχει πολλή δουλειά μπροστά της για να φτάσει και πάλι σε ένα πολύ καλό επίπεδο, ειδικά στο επιθετικό και δημιουργικό κομμάτι, ωστόσο κατά διαστήματα έδειξα σημάδια βελτίωσης και αλλαγής στη διάθεση και την ψυχολογία της. Στο ανασταλτικό κομμάτι σίγουρα τα πήγε καλύτερα, παρά και την αναγκαστική αλλαγή του Μανωλά, με τα νέα και… επανεμφανιζόμενα πρόσωπα (Βλαχοδήμος, Κούτρης, Σιόβας) να φεύγουν από το ΟΑΚΑ με θετικό πρόσημο.

Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr

Comments

Trending