ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ετοιμάζει κίνηση ο ΠΑΟΚ"

Όσο πλησιάζουμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τόσο περισσότερο "ανεβαίνει" το θερμόμετρο…

Published

on

Ένα από τα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και συνδέθηκαν με τον ΠΑΟΚ, είναι και αυτό του Αντράζ Σποράρ.

Ο 21χρονος επιθετικός της Ολίμπια Λιουμπλιάνας πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν και δημοσιεύματα τις προηγούμενες ημέρες τον ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο του “Δικεφάλου”, με τους συμπατριώτες του να επαναφέρουν σήμερα το θέμα στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα “profutbal.sk”, οι εντυπωσιακές επιδόσεις του νεαρού άσου με τη φανέλα της Ολίμπια φέτος δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από διάφορους συλλόγους του εξωτερικού, με τον ΠΑΟΚ να είναι ένας από αυτούς που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του, παρακολουθώντας στενά την πορεία του.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται ιδιαίτερη μνεία για τον Ιβάν Σαββίδη, με τους Σλοβένους να αναφέρουν πως πρόθεση του μεγαλομετόχου του “Δικεφάλου” είναι η δημιουργία μίας νεανικής ομάδας, με αρκετή ενέργεια και υψηλή ποιότητα, τονίζοντας παράλληλα πως δεν αποκλείεται να κάνει ο ΠΑΟΚ την… κίνηση του για τον παίκτη ακόμη και στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Σε 15 παιχνίδια φέτος, ο Σποράρ έχει να επιδείξει 15 γκολ και 5 ασίστ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του με την Ολίμπια ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018.

Θυμηθείτε τι δήλωσε πριν από μερικές φορές, μιλώντας στο PAOK24, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Αμίρ Ρούζνιτς.

Comments

Trending