ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Βέρνμπλουμ στην αποστολή

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και σήμερα στην προπόνηση της Τούμπας, δόθηκε έμφαση στην τακτική και στις στημένες φάσεις. Στην αποστολή ο Βέρνμπλουμ.

Published

on

Με τα την ανακοίνωση των 20.112 διαρκείας για τη νέα σεζόν οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας, εκεί όπου αύριο θα αντιμετωπίσουν τον Αστέρα Τρίπολης στην πρώτη αγωνιστική της Superleague Σουρωτή. 

Η σημερινή προπόνηση όπως ήταν φυσιολογικό αφορούσε κυρίως την τακτική για την αυριανή αναμέτρηση, αλλά και έξτρα δουλειά στις στημένες φάσεις για τους παίκτες του Δικεφάλου. 

Όπως είναι γνωστό από τον αγώνα της Τούμπας θα απουσιάζουν οι Μαουρίτσιο και Βαρέλα, που δέχθηκαν κόκκινη στον τελικό, ενώ όπως έδειξε και η αποστολή του Ραζβάν Λουτσέσκου ανάσες θα πάρει ο Λημνιός με τον Λάμπρου, τον Σιαμπάνη και τον Γλύκο να μένουν και πάλι εκτός αποστολής όπως και ο Αλίν Τόσκα που μόλις υπέργραψε. 

Την έκπληξη την έκανε όμως ο Ρουμάνος τεχνικός με τον Πόντους Βέρνμπλουμ που μετρά μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, αλλά είναι κανονικά στην αποστολή παρά τις δηλώσεις του Λουτσέσκου ότι θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. 

Oι 18 παίκτες της αποστολής είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Βέρνμπλουμ, Σάκχοφ, Κάνιας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ουάρντα, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ.

Comments

Trending