ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στέλνουν Χίλιεμαρκ στον ΠΑΟΚ!

Και σήμερα το όνομα του ΠΑΟΚ φιγουράρει στον Τύπο της Ιταλίας…

Published

on

Συγκεκριμένα, η Gazzetta dello Sport στην έντυπη έκδοση της κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σουηδό αμυντικό μέσο της Τζένοα, Όσκαρ Χίλιεμαρκ.

Μεταξύ άλλων οι Ιταλοί, υποστηρίζουν πως ο 25χρονος άσος δεν βρίσκεται στα σχέδια του προπονητή της ομάδας, Ιβάν Γιούριτς, κάτι που τον έχει κάνει να βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας, ενώ εδώ και λίγες ώρες η είδηση αναπαράγεται και από τον Τύπο της Ολλανδίας.

Ο γεννημένος τον Ιούνιο του 1992 Σουηδός, είναι δεξιοπόδαρος και παίζει στο κέντρο ως αμυντικός χαφ, μία θέση στην οποία θέλει να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ, ενώ στην Τζένοα βρίσκεται από τον Ιανουάριο του 2017.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να βρει στην ιταλική ομάδα το χρόνο που θα ήθελε και με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2020, οι Ιταλοί δεν θα έλεγαν “όχι” στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν.

Η Τζένοα έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό που έφτασε τα 2 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Σουηδό από τον Παλέρμο, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Αϊντχόφεν και την Έλφσμποργκ.

Πέρυσι στο πρώτο μισό της σεζόν πραγματοποίησε 15 συμμετοχές με τη φανέλα της Παλέρμο, ενώ στο δεύτερο μισό είχε άλλες 14 με την Τζένοα.

Τη σεζόν 2014-15 είχε 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας με τη φανέλα της Αϊντχόφεν και 3 στο Europa League.

Comments

Trending