ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλείνει και τυπικά το θέμα για Μυστακίδη – Κωνσταντινίδη

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της μετακόμισης των Γιάννη Μυστακίδη και Δημήτρη Κωνσταντινίδη στον Παναθηναϊκό…

Published

on

Όπως είχαμε σημειώσει μέσα από το PAOK24, σήμερα θα ξεκαθάριζε οριστικά το τοπίο αναφορικά με τους τρεις ποδοσφαιριστές που έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Παναθηναϊκός.

Ήδη από την Παρασκευή, οι εμπλεκόμενες πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία κυρίως για τους Μυστακίδη – Κωνσταντινίδη, ωστόσο, στο στρατόπεδο του Δικεφάλου περίμεναν την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη για να κλείσουν και τυπικά το θέμα, κάτι που δείχνει πως θα συμβεί άμεσα, με τους δυο νεαρούς άσους να “μετακομίζουν”, όπως όλα δείχνουν, στην Παιανία για να ενσωματωθούν στο σύνολο του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Μυστακίδης αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ ως δανεικός για έξι μήνες προκειμένου να βρει χρόνο και παιχνίδια στις τάξεις των “πρασίνων” για να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω του τραυματισμού του. Αντίθετα, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ως ελεύθερος με τους “ασπρόμαυρους” να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης.

Αναφορικά με τον Έργκους Κάτσε, η δική του περίπτωση είναι πιο περίπλοκη λόγω του συμβολαίου που έχει με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, όπως και να΄χει θα ξεκαθαρίσει και η δική του υπόθεση άμεσα…

Comments

Trending