ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Έτοιμος για το ιταλικό ποδόσφαιρο"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τζιάνι Ντε Μπιάζι στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Αλβανός μέσος του "Δικεφάλου" είναι έτοιμος για το ιταλικό πρωτάθλημα!

Published

on

“Ο Κάτσε είναι ένας παίκτης με μεγάλη προσωπικότητα και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη μεγάλη διεθνή εμπειρία και με την Εθνική ομάδα και με τον ΠΑΟΚ. Προτιμά να παίζει στο κέντρο και ειδικεύεται στις εκτελέσεις φάουλ. Μπορεί να “διαβάσει” καλά το παιχνίδι, πράγμα ασυνήθιστο για έναν παίκτη της ηλικίας του”, ανέφερε αρχικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλβανίας, για να προσθέσει:

“Είναι έτοιμος για το ιταλικό ποδόσφαιρο. Θα μπορούσε εύκολα να παίξει σε ομάδες υψηλού επιπέδου όπως είναι η Φιορεντίνα, η Σαμπντόρια και η Ουντινέζε”.

Οι Ιταλοί τονίζουν ότι η Ουντινέζε παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωση του άσου του “Δικεφάλου”, για τον οποίο αναφέρεται ότι η τιμή του είναι στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και πριν μερικές εβδομάδες είχε γραφτεί ότι ο ιταλικός σύλλογος εξετάζει την περίπτωση του…

Comments

Trending