ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η διαχείριση ενόψει ΑΕΛ και Μπενφίκα

Τα διαδοχικά παιχνίδια διαφορετικής υφής

Published

on

Με εμπόδιο την απουσία των διεθνών αρχικά λόγω της παρουσίας τους στην εθνικές τους ομάδες και ακολούθως λόγω των συνθηκών που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός, το έργο του Αμπέλ Φερέιρα ήταν δυσκολότερο από όσο ο ίδιος θα ήθελε.  Ο Πορτογάλος τεχνικός προσπαθεί να δουλέψει κυρίως σε θέματα τακτικής, για δυο αναμετρήσεις εντελώς διαφορετικής υφής αλλά με τον στόχο να είναι ο ίδιος.

Το ιδανικό για τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ δεν είναι μόνο η νίκη αλλά το να καταγραφεί αυτή με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει κατανομή δυνάμεων. Στην αναμέτρηση της Παρασκευής ο ΠΑΟΚ καλείται να είναι ο κυρίαρχος και να βάλει τις βάσεις νίκης από νωρίς. Με την Μπενφίκα όλα θα είναι διαφορετικά. Όλα εκτός από τον στόχο. Άλλες συνθήκες, άλλες απαιτήσεις για δυνάμεις. Και γι’ αυτό το παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι ένα τεστ που θα πρέπει αρχικά να είναι πετυχημένο σε επίπεδο αποτελεσματικότητας ώστε ο ΠΑΟΚ να ξεκινήσει με τους τρεις βαθμούς.

Όσον αφορά τη διαχείριση του ρόστερ, αυτό είναι ένα θέμα που αφορά τον Αμπέλ Φερέιρα. Το αν θα προτιμήσει να παρουσιάσει ένα σχήμα και μια ενδεκάδα όσο πιο κοντά σε αυτή της Τρίτης με την Μπενφίκα, ή θα πάει σε άλλη λογική.

Comments

Trending