ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ στο FourFourTwo!

Ένα άκρως ενδιαφέρον θέμα φιλοξενείται στην γνωστή ιστοσελίδα FourFourTwo, το οποίο φέρει τον τίτλο "Οχτώ μεγάλες ιστορίες να προσέξεις στο ποδόσφαιρο αυτό το Σαββατοκύριακο". Μία από αυτές τις οχτώ μεγάλες ιστορίες, είναι και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Θ. Κολοκοτρώνης".

Published

on

Πιο αναλυτικά, ο συντάκτης του θέματος, αναφέρει: “Καμία ομάδα εκτός Αθηνών δεν κέρδισε το ελληνικό πρωτάθλημα από το 1988. Σε αυτές τις τρεις δεκαετίες, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ ήταν οι μόνες ομάδες που σήκωσαν το τρόπαιο.

Αυτό μπορεί ωστόσο να αλλάξει τώρα, αφού ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης – που καθοδηγείται από τον γιο του Μιρτσέα Λουτσέσκου, Ράζβαν – έχει ξεκινήσει τη σεζόν με 13 νίκες και μία ισοπαλία και βρίσκεται στην κορυφή έχοντας μία διαφορά οχτώ βαθμών από τους υπόλοιπους.

O ΠΑΟΚ λίγες φορές έχει παίξει θεαματικό ποδόσφαιρο και οι εμφανίσεις του στο Europa League ήταν μάλλον θλιβερές, όμως μέχρι στιγμής είναι πολύ αποτελεσματικός στις εγχώριες υποχρεώσεις του.

Απομένει να δούμε αν ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση να συνεχίσει το σερί του και το 2019. Η πρώτη πρόκλησή του, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή, είναι σκληρή και οι μεγάλοι της Αθήνας περιμένουν με ανυπομονησία την πρώτη ήττα των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος”.

Δείτε το θέμα ΕΔΩ

Comments

Trending