ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον δρόμο του η ΚΠΡ

O ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του κόντρα στην Ξάνθη, αναχωρεί αύριο για το Λονδίνο για να τεθεί αντιμέτωπος με την ΚΠΡ.

Published

on

Ο “Δικέφαλος” θα βρει στον δρόμο του την ομάδα του Χάρι Ρέντναπ, η οποία την περσινή σεζόν εξασφάλισε την άνοδο της από την Championship στην Premier League Αγγλίας.

Ο Ζαμόρα “λύτρωσε” τους Λονδρέζους στον τελευταίο αγώνα τους στα πλέι οφ ανόδου πέρυσι, καθώς με γκολ του στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με την Ντέρμπι, χάρισε στην ομάδα του την πολυπόθητη άνοδο.

Η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ διαθέτει στο ρόστερ της και αρκετούς γνωστούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Ζούλιο Σέζαρ, ο Ράιτ Φίλιπς, ο Εκοτό και άλλοι.

Η ΚΠΡ στις 16 Αυγούστου δίνει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για τη σεζόν που έρχεται, υποδεχόμενη τη Χαλ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Premier League.

Νωρίτερα η ομάδα του Ρέντναπ αντιμετώπισε την Άθλον Τάουν, επικρατώντας με 2-0 (05/08), τη Σάμροκ Ρόβερς, την οποία κέρδισε με 4-0 (02/08), ενώ με τις Σάουθεντ Γιουνάιτεντ (30/07) και τη Λέιτον Όριεντ (29/07) έμεινε στο 0-0 και 2-2 αντίστοιχα.

Ακόμα η ΚΠΡ ηττήθηκε από τη Λειψία με 2-0 στις 26 Ιουλίου και κέρδισε την Έρφουρτ με 1-0 τέσσερις ημέρες νωρίτερα.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αποτελεί ουσιαστικά την πρόβα-τζενεράλε για τους Άγγλους, οι οποίοι θέλουν να δείξουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο για να πάρουν ψυχολογία ενόψει της πρεμιέρας της Premier League.

Μάλιστα η σημασία της Σαββατιάτικης αναμέτρησης για την ΚΠΡ φαίνεται και από τις δηλώσεις του Χάρι Ρέντναπ χτες (δείτε εδώ σχετικό κείμενο).

Comments

Trending