ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Το σουτ από τον Μάρκο, η μπάλα κοντράρει και… γκοοοοοολ" (videos)

Δεύτερος γύρος του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, σεζόν 2002-2003. Το ημερολόγιο δείχνει 14 Νοεμβρίου 2002. Ακριβώς 13 χρόνια πριν, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Γκρασχόπερς στη Ζυρίχη και καλείται να υπερασπιστεί το 2-1 της Τούμπας.

Published

on

Εκείνο το βράδυ όμως, παρουσία επτά χιλιάδων “τρελαμένων” φίλων του, ο Δικέφαλος δεν πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου μάλιστα, ο Καμπάνας βάζει τους Ελβετούς μπροστά στο σκορ και κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Άγγελο Αναστασιάδη και τους ποδοσφαιριστές του.

Στο τελευταίο τέταρτο όμως, ο ΠΑΟΚ “ξυπνάει” από τον λήθαργο και αντεπιτίθεται, από τη στιγμή που έπιασε τόπο η είσοδος του Φρούσου και η παρουσία τριών επιθετικών στην Ενδεκάδα.  Οι Γιασεμάκης και Φρούσος χάνουν στο 86΄ και το 88΄ σπουδαίες ευκαιρίες να πετύχουν το “χρυσό” γκολ όμως δεν τα καταφέρνουν. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως, ο Δημήτρης Μάρκος βρίσκεται στη σωστή θέση τη σωστή ώρα, εξαπολύει ένα σουτ, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει στα δίχτυα του Μπορέρ. Το “ασπρόμαυρο” πάρτι, μόλις είχε ξεκινήσει…

Οι συνθέσεις: 

ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ: Μπορέρ, Γιάγκι, Γκέρμπερ, Σβέγκλερ, Σμίλιανιτς, Καμπάνας, Ταραράτσε, Σπίτσερ (71΄ Μιτρέσκι), Εντουάρντο (85΄ Λιχστάινερ), Μπαρίχο (90΄ Πέτριτς), Νούνιεζ.

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Αμπονσά, Ουντέζε, Μάρκος, Φουτσίνι (75΄ Φρούσσος), Κουκιέλκα (46΄ Χασιώτης), Καφές, Κούτσης, Γεωργιάδης, Γιασεμάκης, Οκκάς.

Comments

Trending