ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δε δείχνει κάτι σοβαρό»

Ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ στο Euro 2016 στη Γαλλία, τραυματίστηκε στο φινάλε της πρόσφατης αναμέτρησης της Εθνικής Σλοβακίας με την Αγγλία στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Published

on

Ο άσος του «Δικεφάλου» ταλαιπωρήθηκε, καθώς χρειάστηκε να σφίξει τα δόντια και παρά τους πόνους στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού να κατορθώσει να αγωνιστεί μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, μιας και η ομάδα του είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές της.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Μακ στο διαδίκτυο φιλοξενούνται κάποιες δηλώσεις του, μέσω των οποίων καθησυχάζει τους οπαδούς της Σλοβακίας, τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε είναι ενθαρυντικά, δείχνοντας ότι έχει γλιτώσει τα χειρότερα, φωτογραφίζοντας μία διάταση στον δικέφαλο του ποδιού του.

«Ο μυς τεντώνεται και ευτυχώς δε δείχνει να είναι κάτι σοβαρό. Για ένα διήμερο δε θα προπονηθώ με την ομάδα και θα ακολουθήσω ατομικό πρόγραμμα. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα ανταποκριθεί ο μυς. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να προλάβω την επόμενη μονομαχία», δήλωσε ο Μακ, ο οποίος δείχνει διατεθειμένος να παλέψει για τη συμμετοχή στη συνέχεια του Euro 2016.

Comments

Trending