ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πώς να μας πείσεις πως δεν είναι στοχευμένος ορισμός;

Μία σοβαρή ΚΕΔ και όχι αυτά τα καρτούν που έχουν μαζευτεί εδώ, θα φρόντιζε να μη δίνει δικαιώματα μέχρι το τέλος της σεζόν, έτσι ώστε να φτάσουμε σε αυτή χωρίς ανοιχτά μέτωπα.

Published

on

Του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΛΚΑ

Ήδη, με τις επιλογές της, τους ορισμούς της και την συμπεριφορά της, έχει εκτεθεί και αμφισβητούνται από πολλές πλευρές και ανοιχτά πλέον οι προθέσεις της. Περιμέναμε θεωρώντας το αυτονόητο μάλιστα, πως μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, στα παιχνίδια των διεκδικητών του τίτλου, όταν δεν θα παίξουν ξένοι, θα έπαιζαν τουλάχιστον διεθνείς. Η ΚΕΔ όμως, λειτούργησε κάπως διαφορετικά χωρίς να υπάρχει κάποια λογική εξήγηση. Και όχι μόνο αυτό. Από που να πιάσεις τον ορισμό του Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ και που να τον αφήσεις.

 Ξεκινάμε από τον Τσαμούρη, ο οποίος σφύριξε το περιβόητο Λαμία – ΠΑΟΚ. Κάνοντας τεράστια λάθη και για τις δύο ομάδες. Το πρώτο υπέρ του ΠΑΟΚ με τον μη καταλογισμό του πέναλτι στο χέρι του Άντρε, το δεύτερο υπέρ της Λαμίας με την ανύπαρκτη αποβολή του Κάνιας και το τρίτο πάλι υπέρ της Λαμία, με την μη αποβολή του Μπαράλες στη καρατιά πάνω στον Πασχαλάκη.

Εννοείται βέβαια πως στη κοινή γνώμη έμεινε το χέρι του Βιεϊρίνια γιατί αυτό έπρεπε να επιβληθεί για να φανεί ο ΠΑΟΚ ευνοούμενος, όμως η αλήθεια είναι άλλη και αφορά τη συνολική εικόνα. Ο Τσαμούρης τα έκανε μαντάρα…

Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr

Comments

Trending