ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκτακτο: Στην Άρσεναλ ο Λούκας

Και ενώ άπαντες είχαν την αίσθηση πως ο Λούκας Πέρεθ θα καταλήξει στην Έβερτον, η πιεσμένη από το κοινό της Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ, σύμφωνα με τη Marca καταθέτει το ποσό της ρήτρας για να τον αποκτήσει.

Published

on

Πριν από λίγο η Marca, που είναι αρκετά έγκυρη σε τέτοια θέματα, ανέβασε κείμενο με τίτλο «Η Άρσεναλ προορισμός για τον Λούκας» δίνοντας μία τελεσίδικη μορφή στο κείμενο.

Η γνωστή ιστοσελίδα αναφέρει πως η ομάδα του Λονδίνου ενημέρωσε ουσιαστικά τη Λα Κορούνια πως θα καταβάλει το ποσό της ρήτρας που είναι 20εκατ. ευρώ, κάτι που αυτομάτως σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα λάβει στο ταμείο του το ποσό των 6 εκατ. ευρώ.

Το κείμενο αναφέρει πως ήδη στη Γαλικία αναζητούν τον αντικαταστάτη του Λούκας έχοντας δεδομένη την αποχώρησή του, ενώ εμφανίζει νικήτρια την Άρσεναλ παρότι ήταν η δεύτερη ομάδα που εμφανίστηκε διατεθειμένη να καταβάλει τη ρήτρα, πίσω από την Έβερτον.

Κάτι που το δημοσίευμα χρεώνει στον Λούκας Πέρεθ που είπε το ναι στους Κανονιέρηδες.

Η μέρα που ξημερώνει είναι πάρα πολύ σημαντική για το οριστικό της υπόθεσης, απλά το ύφος του δημοσιεύματος δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης.

Comments

Trending