ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πόλεμος ΕΠΟ-Χατζηαποστόλου!

Published

on

Από την περασμένη Δευτέρα στην ραδιοφωνική εκπομπή του PAOK24 στον Libero (12:00-14:00) ο Βασίλης Χατζηαποστόλου ξεκίνησε να εξαπολύει μία φοβερή επίθεση (δείτε εδώ) κατά της νυν διοίκησης της ΕΠΟ.

 

Με αφορμή και άλλες δηλώσεις του ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη.   

Η ΕΠΟ ανέφερε γι’ αυτό:

 

«Ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του κ. Βασίλη Χατζηαποστόλου για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις του άρθρου 25 (παρ. 1, 5 και 7) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (δηλώσεις στις 16/10)».

 

Λίγο μετά, ο πρώην αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, απάντησε με δηλώσεις στο soccerplus: «Δυστυχώς έζησα για δω την κλήση μου σε απολογία από τον Αναπληρωτή Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα της ΕΠΟ για δηλώσεις που θεωρεί ότι δυσφημούν το άθλημα.

Κάνω κριτική στην ΕΠΟ από το 2012, ενώ τα ίδια και σκληρότερα έχω πει στη Γενική Συνέλευση το καλοκαίρι. Απορώ πως ο κ. Καρράς δεν με κάλεσε τότε και το κάνει τώρα.

Θεωρώ ότι έχω το απόλυτο δικαίωμα να ασκώ κριτική. Η διοίκηση είναι ανίκανη, γιατί με τις πράξεις και τις ενέργειές της δείχνει ότι δεν διαχειρίζεται σωστά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, θεωρώ ότι αν κάποιος έπρεπε να κληθεί σε απολογία για δυσφήμιση αυτός είναι το προεδρείο της ΕΠΟ για τις ενέργειές που κάνει.

Δεν πρόκειται να με φιμώσουν με τέτοιου είδους κλήσεις. Θέλω να εκφράσω μία απορία. Υπάρχει κανονικός Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας; Αν ναι, γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις κάνει τις κλήσεις ο κ. Καρράς, που είναι αναπληρωτής”;

 

Comments

Trending